Medic roman: “Ne indreptam spre noua toamna a restrictiilor. Ca la 20 de ani – fara griji si fara bani”

Medicul Gabriel Diaconu pune iar punctul pe “i”. Intr-o postare pe reteaua se socializare, medicul ironizeaza participarea premierului la deschiderea noului an scolar.

“Vazut premier la deschiderea anului scolar. Punct. Observat ca e mic la stat mare la sfat. Punct. Vopseaua aia de par posibil ca merge doar la Paste. Punct. Miscarile de dans pe ritmuri Voltaj sunt la fel de dezinvolte precum mersul gavridului prin mincioc. Punct. La dreapta lui, ministrul educatiei era ca in melodia aia: doua gaste/ fac galuste/ si gaina gospodina.

Invatamantul in Romania nu e ca in Lazar. Punct.

Publicitate

Aceasta baie nu e de multime. Punct.

Publicitate

Aceasta baie este de Rusine. Punct.

Ne indreptam spre noua toamna a restrictiilor sanitare. Ca la 20 de ani: fara griji si fara bani. Punct.

Daca functiona proverbul tara arde si babele se piaptana premierul s-ar fi ocupat de guvernare, nu de sedus adolescenti. Ce mi-e el, ce mi-e primarul care cuvanta calare pe mese. Gretos”, scrie medicul Gabriel Diaconu, pe pagina sa de Facebook.

Citeste si articolul :   Medic roman: Ce vreti, frati si surori romani, va vreti drepturile inapoi?

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.