Doliu in sportul romanesc. Dupa Ivan Patzachin, inca un campion ne-a parasit

Lumea sportului din Romania este din nou in doliu dupa ce Ivan Patzachin s-a stins. De acesta data, Adrian Bortica, multiplul campion de viteza in coasta la istorice si la viteza pe circuit pentru automobile istorice, a decedat, sambata, la varsta de 61 de ani, in urma unei lungi suferinte.

Licentiat FRAS, de peste 10 ani, timp in care a participat la zeci de curse dedicate automobilelor istorice, Adrian Bortica era un mare iubitor al motorsportului iar in ultima perioada a concurat la bordul unui BMW 1602.

Publicitate

Ultima data a participat in Campionatul National de Viteza in Coasta a fost in vara acestui an, la runda de pe Transalpina.

In ultimele sezoane, Adrian Bortica a fost cel care a urcat pe toate podiumurile campionatelor de istorice la care concura. In anul 2019, acesta a devenit campion la clasa A2+B2 si a terminat pe locul 3 la generalul dedicat de la viteza in coasta.

Publicitate

“Drum lin spre ceruri, Adrian! Condoleante familiei!”, este mesajul transmis Federatia Romana de Automobilism Sportiv.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.