Fostul principe Nicolae, anunt chiar de 1 iunie! “Sunt fericit sa va pot impartasi aceasta bucurie”

Nepotul Regelui Mihai, Nicolae, a primit o veste foarte buna chiar pe 1 iunie. Sotia sa este insarcinata!

“Copilul nostru va fi educat in respectul stramosilor si al valorilor traditionale”, precizeaza Nicolae.

“Sunt fericit sa va pot impartasi bucuria ca sotia mea Alina-Maria, este insarcinata cu primul nostru copil. Va fi educat in respectul stramosilor si al valorilor traditionale, in spiritul iubirii si al responsabilitatii fata de tara, in credinta in care am fost botezat, ca si bunicul meu Regele Mihai” a comunicat Nicholas Medforth-Mills.

Regele Mihai i-a retras titlul de “Principe al Romaniei” si l-a excus de la succesiune acum ceva timp din cauza purtarii necuvenite a acestuia. Motivul fiind aparitia unei fetite, confirmarea testului de paternitate venind anul  trecut.

Publicitate

Publicitate

Acum un an si ceva, Nicolae si Alina Maria au avut o nunta de vis. Sute de oameni au asistat la ceremonia pe care au facut-o la Sinaia.

„Am vrut sa aducem un omagiu strabunicilor si am ales acest loc (n.r. Curtea de Arges). Am venit cat am putut de repede aici, sa depunem flori si am simtit prezenta lor si i-am avut alaturi. Inseamna foarte mult pentru noi Curtea de Arges. Buchetul de mireasa il voi lasa la Regina Ana, bunica lui Nicolae”, a declarat Alina Binder imediat dupa ce acestea s-au casatorit.

Citeste si articolul :   Florin Citu explica de ce nu mai vrea sa fie premier

In ciuda acestui fapt, Nicolae este inca bine vazut si simpatizat de romani. Acesta ramanandu-i inca devotat bunicului sau, mai invoca si acum imaginea Regelui Mihai

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.

Comentariile sunt închise.