Tudor Chirila a rabufnit: “Romania este sub cizma raului celui mai mare”

Tudor Chirila a transmis un mesaj dur pentru liberali. Artistul a anuntat ca nu va putea sa participe la protestul de sambata din Piata Victoriei.

“Imi pare rau ca nu pot ajunge la protestul de sambata. Dar nu va fi singurul. In ultimul an am auzit de mi s-a acrit ineptia “voi i-ati pus pe astia”, “asa va trebuie”, “e mai bine acum”? De parca eu sunt responsabil ca PNL e un PSD vopsit care opereaza cu metoda Dragnea. Sau ce, trebuia sa toleram macelarirea legilor justitiei si transformarea Romaniei in feuda PSD doar pentru ca si ceilalti erau la fel?

Faptul ca aia sunt destul de idioti/disperati incat sa-si doreasca o Romanie nefunctionala in care hotia e la putere si justitia aservita e vina noastra? Hai sa fim seriosi. Coada de topor Florin Citu nu e altceva decat expresia restauratiei coruptiei dupa modelul PSD. Sa mai fie o treaba clara, nu se iese in strada pentru USR PLUS un partid care a dezamagit constant cu cateva exceptii, un partid fara lideri si care la alegeri a sacrificat oameni care chiar facusera ceva in parlament doar ca sa promoveze o agenda dubioasa. Sambata se iese din nou in strada pentru niste principii si pentru niste valori, dar si pentru ca promisiunile electorale neonorate s-au transformat in noi incercari de a captura un stat.

Cam despre asta e vorba. Un partid cu baroni nesatui, un prim ministru dubios si amoral si un presedinte care vrea sa decida numiri de magistrati. Drama este ca Romania este mereu la mana raului celui mai mic si sub cizma raului celui mai mare. De aia se iese in strada. Si oricat se vor zbate televizunile cu papusi sa distorsioneze asta, alt adevar nu prea e. Ma intreb ce o sa mai zica postacii care raman fara utilitate cu propozitia “da impotriva astora de ce nu se iese?” a scris Tudor Chirila pe pagina sa de Facebook.

Autor