La sfarsitul lunii august, necazurile si problemele vin asupra celor 4 semne ale zodiacului

Potrivit astrologilor , vor fi acaparati de necazuri si probleme care vor lasa amaraciune in viata lor pentru o lunga perioada de timp si le vor strica partial vara, oricat de bine le-ar parea pana acum.

Leu

Invidia celorlalti ii va face pe reprezentantii acestui semn sa se simta literalmente mai rau decat orice alta persoana din lume. Vor avea o multime de probleme. S-ar putea dovedi ca cei care le  doresc raul se numara printre cei mai apropiati oameni. Leii ii vor gasi rapid pe cei care gandesc rau la ei, dar luna se poate incheia cu tradarea cuiva important pentru ei.

Sagetator

Ultima luna de vara va aduce Sagetatorului in principal pierderi financiare si riscuri de pierdere a proprietatii, astfel incat reprezentantii semnului ar trebui sa fie vigilenti si sa nu aiba incredere in nimeni, in special in cei apropiati.

Exista riscul sa intalniti escroci care ar putea  sa va fure  contul bancar. Fii foarte atent.

Berbecii

Reprezentantii acestui semn de foc  vor trebui sa faca fata barfelor si intrigilor care pot incepe din cauza conflictelor la locul de munca.

Astrologii  spun ca este mai bine ca Berbecul sa nu planifice calatorii lungi, intrucat departe de casa se vor confrunta cu mai multe necazuri care ii vor afecta.

Capricornii

Sfarsitul verii va fi o perioada dureroasa pentru reprezentantii incapatanati ai elementelor Pamantului, deoarece problemele vor incepe sa apara in aproape toate tarile. La fel ca un Sagetator, poti pierde o gramada de bani si te poti intalni cu un tip rau la locul de munca.

Publicitate

Publicitate

Autor