Valentina Pelinel, executata silit de o banca din cauza lui Cristian Boureanu.

Actuala doamna Borcea trage ponoasele de pe urma casatoriei cu politicianul Cristian Boureanu.

Valentina Pelinel a fost executata silit si are conturile blocate

Vedeta a divortat de Cristian Boureanu in anul 2013, dar se pare ca mai este inca legata de fostul politician.

In urma cu ceva timp, Cristian Boureanu, alaturi de fratele sau, Sorin dar si Valentina au girat imprumuturi foarte mari cu casele. Deoarece nu au platit la timp, bancile s-au adresat instantei.

Potrivit Fanatik, in urma unui proces deschis cand inca mai era sotia lui Boureanu, Valentina trage ponoasele. Iar recent a fost excutata silit si i s-au blocat si conturile.

Publicitate

La inceputul lunii iulie 2021, Valentina Pelinel s-a trezit executata silit si cu conturile blocate ca urmare a unui proces demarat pe vremea cand inca era sotia lui Cristian Boureanu.

Valentina Pelinel si Cristian Boureanu au format, timp de noua ani, unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul romanesc. Divortul s-a produs in anul 2013, iar mai apoi ambii si-au refacut viata.

Valentina Pelinel s-a casatorit cu Cristi Borcea cu care a facut trei copii, in timp ce Boureanu a inceput o relatie cu Laura Dinca, de care s-a despartit recent. Relatia lor a durat 6 ani.

Cristian Borcea, dezvaluiri despre Valentina Pelinel

”Cand a fost vorba de Valentina, nu am avut scrupule. Cand am vazut-o a doua oara am zis, e clar ca va fi cu mine si va fi mama copiilor mei. Am fost tot timpul cu ea. Tot timpul. De cand am vazut-o, chiar daca m-am insurat cu Alina, niciodata nu i-am cerut sa puna capat casniciei cu Boureanu.

Ea era intr-o relatie care scartaia de foarte multi ani si ne-am placut. A fost o femeie care a luptat foarte mult, iar in momentul in care am intrat la puscarie i-am zis ca are apartament la New York, de ce sa stea in Romania, la 29 de ani, si atunci mi-a zis ca nu poate trai fara mine si ramane in tara.

Citeste si articolul :   Mihaela Borcea, aparitie ULUITOARE. Cum s-a filmat fosta sotie a lui Borcea alaturi de noul iubit

A stat intr-un apartament cu chirie si atunci am facut cea mai buna alegere si cea mai buna afacere a mea de pana acum. Este femeia care imi da liniste, este calma, e femeia cu care pot sa stau singur si o saptamana in casa, cu care pot sa merg in vacante cate doua-trei saptamani”, a declarat Cristian Borcea in emisiunea lui Denise Rifai despre actuala sotie.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.