Detalii cutremuratoare in cazul gemenilor care si-au pierdut viata la Ploiesti. Mama lor asculta manele si statea live pe Facebook

Clipe groaznice la Ploiesti unde mai multi oameni au sunat la 112 dupa ce au vazut ca doi copii de doar 2 ani si o luna au cazut pe geam de la etajul 10 al blocului unde locuiau. Vecinii care au vazut totul erau pur si simplu socati. Cu ochii in lacrimi, acestia au spus exact ce s-a intamplat.

„Nu am apucat decat sa vad ca micutii erau aici, erau jos. Fata era cu piciorele strambe si baiatul in pijamale descult.”, a declarat o femeie.

In tot acest timp, mama celor doi gemeni facea live pe Facebook. Femeie se afla in pat alaturi de celalalt copil al ei, asculta manele la maxim si fuma. Desi sirenele salvatorilor se auzeau, femeia nu a avut nicio reactie. Politistii au fost cei care i-au oprit “relaxarea” cand au venit sa o anunte ca proprii copii sunt decedati.

De asemenea, vecinii spun ca familia se mutase de cateva zile in apartament. In dreptul ferestrei s-ar fi aflat o masa, iar cei mici s-au urcat pe ea, apoi pe pervaz de unde au cazut. O femeie de la un magazin din apropiere le-a spus jurnalistilor ca a vazut toata ziua cum sunt aruncate mici obiecte pe geam, probabil tot de cei mici.

Tatal copiilor nu se afla acasa in momentul tragediei, acesta a venit mai taeziu si era in stare de soc. Politia a deschis dosar penal si efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.