A inceput misiunea pompierilor romani in Grecia. Primele imagini

Prima misiune a pompierilor salvatori care au plecat in Grecia pentru a sprijini autoritatile elene sa stinga incendiile de vegetatie, a inceput, duminica dimineata, in zona Spathari.

“Prima misiune a pompierilor salvatori in Grecia a inceput in aceasta dimineata, in zona Spathari

La aceasta misiune vor participa in prima faza 35 de subofiteri care incadreaza 6 autospeciale de stingere cu apa si spuma si 2 cisterne. Alaturi de ei vor fi 4 ofiteri romani, insarcinati cu dubla responsabilitate, coordonarea primului modul de interventie, respectiv mentinerea unei legaturi permanente cu ofiterul elen delagat in asistarea si buna desfasurare a intregii misiuni derulate de salvatorii romani.

In urma primelor discutii avute cu ofiterul elen, schimbarea personalului operativ este planificata a fi efectuata la 6 ore.

Publicitate

Totodata, reamintim faptul ca autoritatile elene au rol principal in coordonarea intregii misiuni, acestia fiind responsabili de configurarea planului de interventie, gruparea numerica a fortelor si efectivelor care alcatuiesc un modul pregatit in a actiona in vederea limitarii raspandirii incendiilor de vegetatie” se arata in comunicatul DSU

Citeste si articolul :   Imagini apocaliptice din Turcia si Grecia, dupa cutremurul devastator de 7 grade.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.