Horoscop Balanta septembrie 2021

Horoscop Balanta septembrie 2021. In luna septembrie, acordati mai multa atentie problemelor sentimentale. Fa ca legatura dintre tine si cealalta jumatate sa devina mai puternica si mai pasionala.

Horoscop Balanta septembrie 2021

Cu toate acestea, nu va asteptati ca totul sa fie usor . Aratati mai mult entuziasm si, de asemenea, mai multa rabdare, deoarece efectele vor intarzia putin.

Daca sunteti singur, va trebui sa incepeti sa va uitati in jur, deoarece ati putea avea norocul sa intalniti pe cineva foarte special in calea voastra, mai ales in a doua saptamana a lunii, asa ca tineti ochii deschisi.

In a doua jumatate a lunii, veti putea face miscari financiare indraznete fara griji, dar asigurati-va ca planurile si actiunile dvs. nu duc la probleme cu legea.

Publicitate

Publicitate

Nu imprumuta sume mari de bani si nu amesteca afacerea cu placerea.

Altfel, printr-un astfel de asociere, ai putea pierde pe cineva drag.

Studiati cu atentie proiectele care par sa ofere o oportunitate rapida de imbogatire rapida. Aceste proiecte nu sunt ceea ce par la prima vedere.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 6 februarie 2024. Ziua perfecta pentru a pune lucrurile in ordine

La sfarsitul lunii, vei fi dezamagit de cineva pe care l-ai tratat ca prieten.

Daca el sau ea se intampla sa nu-si tina cuvantul sau sa faca ceva la care nu te asteptai, nu te supara prea mult.

Balanta septembrie 2021

Cifre importante:

4, 11, 13

Evenimente importante din septembrie:

9, 19, 25, 28, 29

Nota speciala:

Un coleg va va cere ajutor. Aveti grija, pentru ca mai tarziu acest ajutor s-ar putea transforma in exploatare. Nu lasa pe nimeni sa abuzeze de munca ta.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.