Adela Popescu, noi marturisiri dupa ce a devenit din nou mamica: “Asta mic ne-a cam incurcat socotelile”

Adela Popescu si Radu Valcan au devenit, din nou, parinti. Cei doi recunosc ca, desi le e greu, sunt foarte fericiti.

Frumoasa actrita si prezentatoare a marturisit ca meseria de parinte e una dificila si ca, alaturi de sotul ei, trebuie sa gaseasca modalitati sa se plieze cat mai mult pe nevoile fiecaruia dintre baieti.

„Pentru ca Alexandru ne-a rugat cu lacrimi amare sa il mai lasam la Susani, iar noi, stransi cu usa de aceasta situatie delicata, am fost nevoiti sa il lasam. Asta mic ne-a cam incurcat socotelile ca l-a lovit dorul de mama si bebe si a trebuit sa il luam acasa. Una peste alta lucrurile s-au asezat grozav”, a spus Adela Popescu.

”Desi pentru ca petrec foarte mult timp impreuna baietii sunt foarte legati, imi dau seama cat este de important ca fiecare copil sa aiba timpul lui si doar al lui cu parintii. Oricat ne-am stradui sa ne impartim atentia in mod egal cand sunt impreuna, lucrul asta este practic imposibil de realizat. Cand ai mai multi copii, dragostea nu se imparte, insa timpul si atentia, da…”, a mai spus sotia lui Radu Valcan.

Publicitate

De asemenea, Adela Popescu le-a spus urmaritorilor sai de pe Instagram care este motivul principal pentru care nu isi scoate bebelusul afara, in soare, in aceasta perioada.

„Eu am iesit in sfarsit afara, pur si simplu nu se poate respira, nu se poate respira afara, iar asta cred ca ma doare cel mai tare, ca nu pot sa il scot la plimbare (n.r.pe bebelus). Am reusit de vreo doua ori asa, in jur de 19:00, sa il scot, dar a avut disconfort, nu a dormit, si il tin mai mult in casa, din pacate. Pur si simplu nu se poate respira afara. Plus ca mi-e teama sa il scot, din cauza soarelui, efectiv, mi-e teama sa nu se arda, pentru ca stim ca pielea se poate arde si indirect, chiar daca tii bebelusul la umbra”, a spus Adela Popescu pe InstaStory.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.