Este cea mai puternica rugaciune dupa „Tatal nostru”! Face adevarate minuni

Potrivit parintelui Cleopa, aceasta este cea mai puternica rugaciune pe care o poti rosti in fiecare zi. Toti cei care o rostesc au parte de multe bucurii.

Parintele Cleopa a dezvaluit care este cea mai puternica rugaciune in afara de „Tatal nostru” pe care o putem rosti ori de cate ori avem nevoie.

Parintele le-a dezvaluit credinciosilor care este cea mai puternica rugaciune, imediat dupa rugaciunea pe care insusi Iisus Hristos a rostit-o, „Tatal nostru”. Parintele Cleopa ne sfatuieste sa rostim mereu aceasta rugaciune, in vremurile grele, dar si in vremurile bune ale vietii noastre.

Cine poate rosti rugaciunea inimii, potrivit Parintelui Cleopa

Acesta le spunea celor care ii calcau pragul in cautarea linistii sufletesti sa o rosteasca mereu pentru ca binele sa intre in viata lor. Si pentru ca astazi este miercuri, dar si zi de post, cel mai bine ar fi sa tii si post cand rostesti aceasta rugaciune puternica.

Publicitate

„Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma pe mine, pacatosul!”, asa suna rugaciunea inimii care te fereste de necazuri si suparari.

In varianta mai lunga, rugaciunea inimii suna asa: „Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, pentru rugaciunile Preacuratei Maicii Tale si ale tuturor sfintilor, miluieste-ma pe mine, pacatosul!”

„Aceasta este o rugaciune scurta, dar are mare putere. Este bine s-o repeti si in tren, in masina si pe drum si acasa, pana ce adormi seara. Daca ai numele lui Iisus Hristos, nu mai ai naluciri prin somn si suparari si visuri urate, pentru ca nu se poate apropia satana de locul acela unde se pomeneste numele Mantuitorului cu toata inima, cu toata dragostea”, le spunea parintele Cleopa tuturor celor care cautau ajutor divin, potrivit ortodoxia.me.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.