Sfatul zilei de miercuri, 28 iulie 2021, cu Catherine Viguié. O zi interesanta cu schimbari surprinzatoare

Sfatul zilei de miercuri, 28 iulie 2021. Astrologul Catherine Viguié vine cu sfaturi pentru fiecare zodie in parte.

Berbec : Iti merge bine, vei castiga o victorie personala binemeritata. Putina atentie la semnalele organismului. E timpul sa iei un repaus.

Taur : Chiar daca esti cel mai incapatanat dintre nativi, e cazul sa inveti sa te adaptezi la lucrurile noi. Asculta cu atentie la cei din jurul tau, nu toata lumea iti vrea raul.

Gemeni : Ai putea trece printr-o faza de descurajare, dar va fi trecatoare! Rabdare si iar rabdare!

Publicitate

Rac : Va trebui sa dai niste sfaturi, ti se cer. Mare atentie la ce spui, binele facut nu este intotdeauna recunoscut.

Leu : Nu pierde niciun minut, mergi inainte cu orice pret! S-ar putea sa ti se puna bete in roate, chiar de catre cei pe care ii credeai prieteni.

Fecioara : Vin vesti bune in viata ta si poate fi chiar o legatura romantica. Nu spune NU.

Balanta : veti dori, veti dori sa fiti recunoscut pentru cine sunteti.

Scorpion : Iti doresti un sfarsit de iulie captivant, dar nu e chiar cum vrei tu. Astrele spun exact pe dos. Ai grija la ce spui sau faci, va avea repercursiuni mai tarziu.

Sagetator : Ai un plan sa te indepartezi de toate, sa vezi altceva decat viata ta de zi cu zi. Nu gandesti rau, dar mai ai putina rabdare, inca nu a venit momentul.

Capricorn : O zi buna, moment bun pentru a obtine niste banuti in plus. Pune-ti mintea la contributie, doar esti cel mai inteligent din zodiac.

Varsator : Ziua aceasta este importanta pentru ca trebuie sa dai niste raspunsuri urgente. Gandeste-te bine inainte de a spune da sau nu cuiva!

Pesti : Ziua asta este a ta! Nu lasa nimic sa-ti strice karma pozitiva. Intoarce spatele si mergi mai departe daca cineva te supara. Nu raspunde cu aceeasi moneda.

SA AVETI O ZI EXCELENTA! MULT BINE!

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.