Ana Maria Popescu, reactie dura la adresa ministrului Novak: “Credeam ca ma asteptati cu cecul ala de 5 milioane”

Ana Maria Popescu, sportiva romanca ce a ratat medalia de aur, dupa ce a pierdut finala contra chinezoaicei Sun Yiwen, a lansat un atac dur la adresa lui Eduard Novak, ministrul Tineretului si Sportului, dupa revenirea in tara de la Jocurile Olimpice.

Ana Maria Popescu a cucerit medalia de argint la spada.

Dupa revenirea in Romania, Ana Maria Popescu a avut o reactie acida la adresa ministrului Novak.

„Pot sa fac o gluma total deplasata? Sigur nu vine Borcea de undeva? Ca sunt prea multe microfoane. De o luna de zile si la dus am intrat cu masca. Va multumim pentru frumoasa primire. Ma bucur ca, dupa 13 ani de zile, am vazut mai putine titluri cu Branza a pierdut aurul. Mi-as dori ca de acum sa vorbim despre sportivii romani.

Am citit toate comentariile si declaratiile si am ramas cu acelasi gust de la Rio. Am, in spatele meu, patru oameni. Pe langa ei, apropo de finantare domnule ministru, am avut un sparring partner de 43 de ani. Sper sa ajungeti dumneavoastra la Tokyo si sa luati aurul acela pe care eu nu am fost in stare sa-l iau.

Credeam ca ma asteptati cu cecul ala de 5 milioane. Si sa facem o sala noua pentru copiii aceia. Asa cum am spus dupa competitie, nu conteaza culoarea medaliei, conteaza ca mi-am demonstrat mie.

Citeste si articolul :   Andreea Berecleanu, anunt la 3 luni dupa ce a demisionat de la Antena 1: "Nu imi reneg trecutul"

N-am mai vrut sa am validarea nimanui. Daca eu am reusit, orice copil trebuie sa inteleaga ca are o sansa. Daca eu am putut, oricine poate. Visati oameni buni si credeti in visul vostru. E greu, al naibii de greu sa citesti un titlu care aduce trei clicuri, dar care darama castelul de carti al unui sportiv.

David (n.r. Popovici) n-are nevoie de sfaturi. David este un fenomen. David este o minune de copil si mi-as dori sa-l clonam. Mi-as dori sa existe mai multi copii ca David si mi-as dori sa existe mai multi antrenori ca ai lui David, ca de acolo pleaca totul. Si nu vreau sa-l comparati vreodata in viata cu Phelps sau mai stiu eu care. Este David al nostru si mai sunt si altii.

Desi mi-ati facut voi calculul si o sa iau 80.000 de euro, din ce am inteles, nu o sa plec in nicio vacanta super exotica, mai am credite de achitat”, a declarat Ana Maria Popescu, dupa revenirea in Romania.

Autor