Violeta, fiica lui Stefan Banica si a Andreei Marin, alaturi de fratele ei, Radu

Stefan Banica Jr. are doi copii adolescenti. Acestia s-au fotografiat impreuna, fiind o aparitie extrem de rara. Violeta si Radu Stefan Banica sunt aproape la fel de inalti, desi intre ei exista o diferenta de varsta de cinci ani.

Imagine rara cu Violeta si Radu

Violeta si Radu Stefan Banica s-au fotografiat impreuna, pentru ca in aceste momente se afla intr-o vacanta alaturi de Stefan Banica jr. si Lavinia Pirva. In imagine se poate observa cat de mult au crescut cei doi copii ai artistului.

Violeta Banica este o adevarata domnisoara. Fata are 14 ani, poarta tocuri si a ales o tinuta superba pentru iesirea in oras.

Radu Stefan, in varsta de 19 ani, a tinut sa imbrace o tinuta casual, de vara. De mentionat este faptul ca el a postat imaginea alaturi de sora sa mai mica.

Publicitate

Publicitate

Cei doi copii seamana foarte bine.

Stefan Banica si Lavinia Pirva, vacanta alaturi de copii

Citeste si articolul :   Alex Bodi, despre amenintarile care i-au fost adresate fostei sotii, Bianca Dragusanu: „Ce cauti, aia gasesti!”

Stefan Banica jr. si  Lavinia Pirva, au plecat intr-o vacanta la malul marii, alaturi de copii.

Radu Stefan Banica este fiul pe care il are cantaretul alaturi de Camelia Constantinescu, in timp ce Violeta este fiica lui cu prezentatoarea TV Andreea Marin.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.