Vesti noi despre Benone Sinulescu. Familia a interzis total medicilor sa mai dea informatii

Benone Sinulescu a fost gasit in stare de inconstienta, dar acum este in stare stabila, potrivit noilor informatii. Indragitul cantaret de muzica populara se afla internat acum la Spitalul Judetean de Urgenta Arad. Revoltata, familia artistului le-a interzis medicilor sa mai dea informatii presei despre starea sa de sanatate.

Medicii de la Spitalul Judetean Arad care il trateaza au mentionat ca artistul a ajuns in stare stabila la unitatea medicala.

In momentul de fata, artistul este stare stabila, constient si cooperant, dar nu se stie, inca, pe ce sectie este internat.

Publicitate

Benone Sinulescu, in stare stabila, dupa ce a trecut prin momente grele.

Publicitate

In varsta de 84 de ani, cantaretul de muzica populara sufera de Alzheimer si are mai multe probleme cardiace.

Potrivit informatiilor anterioare, familia a decis sa-l duca la un centru de ingrijiri paliative, si nu la un spital.

Cel care a vorbit despre sanatatea lui Benone Sinulescu a fost fostul sau impresar.

Citeste si articolul :   Vladimir Putin, cu masca respiratorie si echipat in combinezon, in timp ce vizita un spital din Moscova

Apropiatii artistului fac acuzatii grave si spun ca in loc sa fie tratat intr-un spital de specialitate, el a fost transferat la un centru paliativ.

Amintim ca artistul are probleme grave cu inima, de cativa ani.

Ii dorim multa sanatate si sa se intoarca alaturi de familia sa. Doamne, ajuta!

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.