Elena Udrea si Adrian Alexandrov, dati afara din hotel: “E in flacari”

Elena Udrea si Adrian Alexandrov, au plecat la relaxare departe de plaiurile mioritice, dar au avut parte de un mare ghinion. Cei doi au avut parte de clipe de cosmar dupa ce in zona in care se afla hotelul unde erau cazati a avut loc un incendiu.

Fostul ministru al turismului impreuna cu partenerul au decis sa plece in Mykonos, pentru a se relaxa departe de Romania, dar un incendiu urias de vegetatie le-a stricat concendiul. Potrivit unei postari a lui Adrian Alexandrov, sotul Elenei Udrea, de pe retelele de socializare, cei doi au fost nevoiti sa paraseasca hotelul, noteaza perfecte.ro.

„Mykonos e in flacari”, a scris Adrian Alexandrov pe Instagram, dupa ce ei au fost evacuati din camera de hotel.

Autoritatile locale au intervenit de urgenta, dupa ce flacarile au cuprins zeci de hectare de vegetatie. Focul este alimentat de caldura, dar si de vantul puternic, au anuntat oficialii.

Elena Udrea a plecat in acest weekend alaturi de sot pe insula Kalo Livadi pentru a sarbatori cinci ani de relatie.

Citeste si articolul :   Militarii romani au finalizat spitalul mobil pentru pacientii cu COVID-19.

Amintim ca fostul ministru Elena Udrea a fost condamnata, de Curtea de Apel Bucuresti la 8 ani inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunilor de instigare la luare de mita si spalare a banilor.

In acelasi dosar, Ioana Basescu, fiica fostului presedinte Traian Basescu, a fost condamnata la 5 ani inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunilor de instigare la delapidare si instigare la spalarea banilor.

Autor