Asa arata „cea mai frumoasa fata din lume” la 19 ani: are iubit si evita paparazzi

La varsta de 10 ani, Thylane Blondeau, o fetita cu fata ingereasca, a fost poreclita „cea mai frumoasa fetita din lume”. Asa arata astazi.

Parintii adorabilei fete sunt nimeni altul decat Véronika Loubry si fostul fotbalist Patrick Blondeau. Thylane, care a inceput o cariera de model la o varsta frageda, s-a schimbat foarte mult astazi. La 19 ani, fata a fost fotografiata de paparazzi impreuna cu iubitul ei.

Un curs admirabil

Unele femei viseaza sa participe la un concurs de frumusete si sa castige primul loc. Thylane Blondeau nu a trebuit sa concureze pentru ca un titlu sa fie extrem de reusit. Chipul ei dragut a fost suficient pentru a uimi agentiile de modele de la o varsta frageda. Ochii ei albastri frumosi, parul lung, privirea ei patrunzatoare, buzele pline au castigat-o sa devina „cea mai frumoasa fata din lume” la doar 10 ani.

Nascuta in aprilie 2001, este fiica cea mare a cuplului Véronika Loubry si Patrick Blondeau, care s-au separat de atunci. La varsta de 4 ani, Thylane l-a cucerit pe Jean Paul Gaultier care i-a oferit o prezentare de moda in timpul careia a starnit admiratia agentiilor de modele. In 2010, fata a pozat pentru revista Vogue intr-un reportaj care a dat nastere la numeroase controverse. Subiectul ? Fetele care poarta prea mult machiaj si sunt hipersexuale de la o varsta frageda. Mai tarziu, Thylane a devenit fata lui Ralph Lauren si apoi a tinut prima pagina a revistelor de moda Jalouse si Teen Vogue.

Citeste si articolul :   Conversatii scandaloase intre Gabi Badalau: "Fa, tu esti proasta"

Dupa ce s-a remarcat in lumea modei si frumusetii, fata draguta creeaza o colectie pentru Eleven Paris. Cativa ani mai tarziu, Thylane a fost contactata de producatori care doreau sa o introduca in lumea cinematografiei. Apoi joaca un rol in filmul Belle et Sébastien. Un an mai tarziu, ea a devenit chipul L’Oréal inainte de a face coperta revistei L’Officiel.

Thylane Blondeau a fost vazuta impreuna cu iubitul ei

Thylane Blondeau a fost vazuta in sudul Frantei cu noul ei iubit. Tanara care a debutat in moda in copilarie, afiseaza acum un corp tonifiat si sexy.

Thylane a ajuns la plaja cu un zambet mare pe buze. Imbracata intr-un tricou larg, tanara pare foarte fericita alaturi de iubitul ei.

Fotografii au imortalizat silueta zeitei in timp ce mergea pe nisip impreuna cu iubitul ei.

Din imagini, se pare ca Thylane si iubitul ei sunt indragostiti si fericiti.

Care este impactul faimei la o varsta frageda?

In timp ce vedetele copii se bucura de multe avantaje materiale si de relationare, se confrunta si cu multe obstacole psihologice. Aceasta „viata bipolara” poate modifica copilul care nu are inca resursele necesare pentru a face fata dificultatii lumii exterioare. Expunerea la critici la o varsta frageda poate avea un impact considerabil asupra dezvoltarii psihologice a unui copil si poate lasa consecinte pe termen lung. Prin urmare, sprijinul rudelor este esential pentru a face copilul sa creasca intr-un mediu echilibrat. Uneori poate fi necesara si consilierea psihologica.

Autor