Te vor insela si vor uita – cele mai rele semne ale zodiacului

Astrologii sustin ca nu toate semnele zodiacale sunt predispuse la tradare, ipocrizie si minciuna. Cu toate acestea, exista oameni care o pot face in cel mai crud mod. Iata semnele zodiacale care iti zambesc pe fata si te intriga la spate.

Locul cinci – Leu

Leii sunt impulsivi si actioneaza adesea in mod imprudent, lucru pe care, de obicei, il regreta mai tarziu. In acelasi timp, reprezentantii acestui semn lupta fara mila cu obstacolele, problemele si oamenii care i-au dezamagit – isi folosesc toata viclenia si rautatea. In numele lor si al obiectivelor lor, sunt pregatiti pentru aproape orice.

Locul patru – Scorpion

Rautatea este in sangele acestui semn zodiacal. Scorpionii sunt nemilosi nu numai pentru dusmanii lor, ci chiar si pentru cei dragi. Sunt vicleni si capabili de distrugerea morala a adversarilor. Daca Scorpionul se simte slab atunci cand comunica, cu siguranta ii va aduce beneficii.

Publicitate

Locul trei – Fecioara

Cand Fecioarele sunt deprimate, devin insuportabile. Reprezentantii acestui semn stiu cum si le place sa bage  intrigi. Adesea barfesc si raspandesc zvonuri false in numele denigrarii dusmanilor lor. Dar, in numele celor dragi, Fecioarele sunt pregatite pentru orice. Cu toate acestea, in schimb, ei asteapta recunostinta si respect.

Locul doi – Capricorn

Capricornii sunt predispusi la furie nerezonabila si agresiune ascunsa. Reprezentantii acestui semn au adesea izbucniri emotionale inexplicabile – acest lucru ii face foarte insidiosi. Comunicarea cu un Capricorn furios este inutila si pune viata in pericol. Daca infurii o astfel de persoana, se va razbuna pe tine cu sange rece.

Primul loc – Gemeni

Vorbim despre o natura duala, predispusa la schimbari de ganduri, dorinte si stari de spirit. Astazi, reprezentantul acestui semn poate fi alaturi de tine, iar maine – impotriva ta. Gemenii sunt siguri ca toata lumea din jurul lor ar trebui sa fie de acord cu capriciile lor. Reactia lor este imposibil de prezis, in orice caz vor face ceva neasteptat.

Publicitate

Autor