Horoscop saptamanal 5-11 iulie 2021

In perioada 5-9 iulie – luna in scadere. Perioada nu este foarte favorabila pentru calatoriile lungi, dar excursiile in afara orasului sunt destul de potrivite acum. Mergi acolo nu singur, ci in compania unor prieteni buni.

10 iulie – luna noua. Incearca sa zambesti cat mai mult in aceasta zi. Fa-l un adevarat ritual! Cu cat dai mai multe zambete astazi, cu atat iti vor reveni mai mult.

11 iulie – luna in crestere. Este timpul sa va relaxati putin. Chiar daca altii te acuza ca nu faci nimic, asculta-te doar  pe tine in acest moment. Resursele energetice din aceasta perioada pot fi epuizate, deci este necesar sa incepeti sa le completati la timp.

Horoscop saptamanal 5 iulie- 11 iulie 2021 Berbec

In viitorul apropiat, este posibil sa nu va asteptati la cele mai placute surprize de la o persoana draga. Perioada va deveni stabila emotional abia din 9 iulie. Este destul de probabil sa primiti numerar, datorita caruia veti putea face o achizitie mare.

Publicitate

Horoscop saptamanal 5 iulie – 11 iulie 2021 Taur

Pregatiti un pix si o hartie pentru cateva idei bune in viitorul apropiat. Copiii vor aduce acum doar  veselie , ceea ce nu se poate spune despre colegi. Nu vorbiti despre viata personala, pentru ca mai tarziu nimeni sa nu barfeasca in spatele vostru.

Citeste si articolul :   3 semne zodiacale carora le place dificultatea

Horoscop saptamanal 5 iulie – 11 iulie 2021 Gemeni

O saptamana minunata pentru actiune indrazneata si energica, care iti va schimba viata in bine. Nu va trebui sa te gandesti prea mult la ce sa faci si cum sa te comporti, stii totul perfect, indoielile nu te vor deranja. Multe probleme de viata din aceasta saptamana vor fi rezolvate calm si fara stres. Atmosfera din jurul tau se va armoniza si va aduce liniste. Veti avea un weekend minunat in natura.

Horoscop saptamanal 5 iulie – 11 iulie 2021 Rac

Perioada este buna pentru sport, mai ales pentru incepatori. Batranii trebuie sa fie atenti pe strada. In perioada 9 iulie – 11 iulie, participa la treburi exceptional de placute pentru a-ti crea o stare de spirit.

Horoscop saptamanal 5 iulie – 11 iulie 2021 Leu

Daca aveti vreo problema neterminata, rezolvati-o urgent. In caz contrar, se vor acumula ca un bulgare de zapada. Relatiile cu rudele se vor intensifica. Stai departe de lupte. Incercati sa cheltuiti mai putini bani pe lucruri inutile.

Horoscop saptamanal 5 iulie – 11 iulie 2021 Fecioara

Acum incredinteaza solutia problemelor financiare unei persoane mai competente. Dezastrele casnice sunt posibile acasa.  Stelele promit o intalnire interesanta pentru Fecioarele singure. Dar este mai bine sa cunosti frumosul inainte de a spera la ceva.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 26 februarie 2024. Pestii vor reusi numai daca isi asuma riscuri

Horoscop saptamanal 5-11 iulie 2021 Balanta

Dati prioritate pentru a face totul inainte de sfarsitul acestei saptamani. Aceste zile sunt cel mai bun moment pentru a cere iertare unei persoane pe care ati jignit-o . Petreceti-va weekendul asa cum doriti! Veti stoca energie pentru cateva saptamani inainte.

Horoscop saptamanal 5 iulie – 11 iulie 2021 Scorpion

Scorpionii, care au fost urmariti recent de o umbra  neagra, se pot bucura: se va sfarsi! Pastreaza-ti mai mult pentru odihna. , munca va astepta. Intalneste-te cu prietenii tai cat mai des posibil acum. Poate ca te asteapta noi cunoscuti.

Horoscop saptamanal 5 iulie – 11 iulie 2021 Sagetator

Evenimentul de care ti-a fost frica de ultima data se va intampla in continuare. Ia-o cat mai calm posibil. La locul de munca acum vor fi prea multe de facut: nu va mai ramane energie pentru treburile casnice.

Horoscop saptamanal 5-11 iulie 2021 Capricorn

Nu va fie teama sa mutati unele dintre griji pe umerii altcuiva. Ai nevoie de odihna acum. Incepeti sa va planificati vacanta daca nu ati facut-o deja. Va deveni special pentru tine. Vizitati un salon de infrumusetare si schimbati-va aspectul.

Citeste si articolul :   4 semne zodiacale se vor imbogati neasteptat in noiembrie 2022

Horoscop saptamanal 5 iulie – 11 iulie 2021 Varsator

Singurele probleme pe care le puteti avea acum sunt problemele casnice. In caz contrar, poti fi numit mai mult decat o persoana fericita! Da-le  o dispozitie buna celorlalti, sustine-i pe cei care au probleme acum. Fii atent la propria ta familie!

Horoscop saptamanal 5 iulie – 11 iulie 2021 Pesti

Prima jumatate a saptamanii este o perioada nefavorabila. In a doua jumatate a saptamanii, nu ezitati sa faceti intalniri importante . Promit o schimbare in viata ta. Perioada este buna pentru economii, dar este mai bine sa asteptati cu cheltuielile pentru moment. Un weekend minunat te asteapta! Relaxati-va pentru a va maximiza puterea.

Publicitate

Publicitate

Autor