Horoscop karmic pentru ultima luna de toamna. Singura zodie care va straluci in noiembrie

Horoscop karmic pentru noiembrie 2020. Afla ce se intampla pana la final de toamna. Cine pierde, cine castiga si cine sta pe loc.

Zodiile de apa. Racii au tot felul de intalniri de care depinde viitorul lor in cariera. Noiembrie este luna in care se limpezesc apele si isi vor da seama care sunt oamenii care conteaza in viata lor, in timp ce Scorpionii vor fi ceva mai linistiti, mai ascunsi, inconjurandu-se de o aura de mister.

Pestii au parte in noiembrie de momente frumoase petrecute in familie. Karma pozitiva isi face culcus in viata lor pentru urmatoarele luni, pana in anul 2021.

Zodiile de aer. Balantele vor fi la capatul rabdarii, mai ales din punct de vedere sentimental. Nu vor mai accepta anumite lucruri din partea partenerului de viata si risca o ruptura chiar de la inceputul lunii.

Publicitate

Capricornii isi intalnesc dragostea
Gemenii si Varsatorii trebuie sa fie ceva mai atenti cui dezvaluie secretele lor caci isi vor da seama ca unele informatii ajung prea repede la urechile tuturor.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 25 decembrie 2025. Vesti bune si daruri ceresti pentru cateva zodii

Zodiile de foc. Berbecii isi gasesc un nou loc de munca si se simt foarte fericiti in noua lor postura.

Leii si Sagetatorii au nevoie in primul rand de liniste si de incurajari, caci in noiembrie tind sa fie foarte emotionali.

Zodiile de pamant. Taurilor le lipseste adrenalina de altadata, acel curaj nebun de a schimba lucrurile la foc automat. Isi vor da seama in noiembrie ca trebuie sa isi gaseasca noi surse de incarcare a bateriei.

Fecioarele vor fi destul de ocupate in noiembrie, in primul rand cu propria lor minte. Vor fi puse in situatii dificile, insa vor face fata problemelor caci vor actiona o prudenta iesita din comun, care pentru unii ar putea dusa la extrema.

Capricornii au o luna noiembrie benefica din punct de vedere karmic. Sunt extrem de apreciati la locul de munca, iar la capitolul dragoste apare cineva in viata lor.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.