Horoscop rune 21-27 decembrie 2020. Cu ce vine Craciunul pentru zodii

Horoscop rune 21-27 decembrie 2020. Celebrul numerolog, Mihai Voropchievici, vine cu vesti pentru toate zodiile.

“Horoscop pentru Berbec

Trebuie sa ramana acasa in asteptarea unei schimbari foarte importante. Dar sa fiti pregatiti, e posibil sa vina porcul de la tara sau damigeana de vin. O schimbare importanta pentru ca Berbecii sunt atat de nerabdatori ca vor cauta sau se vor intreba cand vine. Schimbarea va veni cand sunteti mai putin pregatiti, dar vine in saptamana asta.

Horoscop pentru Taur

Publicitate

Taurii sunt agitati in perioada asta. Ei se gandesc ce bunataturi sa puna pe masa pentru ca sunt niste gurmanzi. Taurul, care este atat de fascinat de sarbatorile de iarna si de orice masa festiva, e sfatuit acum de runa sa se relaxeze. Luati-o incet pentru ca toate vor veni si vor fi bune pentru voi, iar daca in saptamana asta va mai faceti si griji nu are rost. Relaxarea o sa va prinda bine.

Horoscop pentru Gemeni

Se pare ca este o saptamana cu surprize. Gemenii vor afla un adevar foarte important, tocmai acum, spre final, care le poate marca sau schimba viata. Ce au facut ei tot anul, primesc acum vestile bune la final.

Citeste si articolul :   Rune 19-25 octombrie 2020. Varsatorii sunt pe cai mari, Balantele incep o viata noua

Horoscop pentru Rac

Racul inca mai este la lucru si are de munca si va trebuie sa isi mobilizeze toate fortele pentru a demonstra cine e el acolo la serviciu. Ca el e sef. Dar sa nu uite ca mai trebuie sa iasa si in societate, mai trebuie sa fie si vazut. Trebuie sa isi mobilizeze sufletul, ambitia, sa demonstreze cine sunt ei.

Horoscop pentru Leu

Leul intra intr-un con de umbra, dupa ce toata vara a fost vesel. E mai putin volubil, discuta cu toata lumea, se inconjoara cu o aura de mister, devine misterios. A bagat mana in portofel prea mult, a avut cheltuieli prea mari si acum isi pune intrebari.

Horoscop pentru Fecioara

De Craciun, Fecioara e pe o pojghita de gheata foarte subtire asa ca fiti foarte prudenti si luati hotarari dupa o analiza prealabila amanuntita. Deci nu va repeziti sa actionati pana nu vedeti ce e la capatul celalalt.

Publicitate

Horoscop pentru Balanta

Balantele pleaca cu sarbatorile. Va mutati din casa sau de la serviciu. Lasam serviciul, ca nu mai muncim acum, si de mutat din casa e posibil sa faci cu copii, cu rudele apropiate. Deci, e o schimbare. Pentru o zi sau doua.

Citeste si articolul :   Horoscop pentru saptamana 11- 17 octombrie 2020, cu Mariana Cojocaru. Trei zodii sunt vizate de astre. Totul se intoarce impotriva lor

Horoscop pentru Scorpion

Lasati toate problemele si grijile legate de trecut. Lasati necazurile in urma si pregatiti-va pentru un an mult mai bun. La Scorpion e cu anticipatie. Imediat au sarit peste doua saptamani si s-au dus direct la anul viitor. Este o luna fantastic de puternica pentru ca Scorpionii au tot avut temeri, tot anul au avut sincope si era cazul sa mai vina o veste buna si la ei.

Horoscop pentru Sagetator

Anul asta a fost an greu pentru Sagetator. Aia mai tinerei si-au cam facut de cap si acum se gandesc cu cine merg de Craciun la mama. Sa aveti forta, putere si tarie, sa fiti rezistenti pentru ca asa va sfatuiesc runa si astrele pentru ca pana acum v-ati cam epuizat si tocmai acum de sarbatoarea asta sunteti cam epuizati. Nu mancati in exces, nu gresiti, vedeti cum va imbracati, sa nu transpirati, sa nu raciti.

Horoscop pentru Capricorn

Abia la sfarsitul anului, pe ultima suta de metri, gaseste rezolvarea la probleme. Un an de zile s-a straduit sa gaseasca niste rezolvari sau sa inteleaga niste lucruri. Daca nu va discuta nici acum cu ceilalti, intra in ultima linie dreapta ca o nebuloasa. Angajati o discutie cu ceilalti membri ai familiei. E momentul adevarului.

Citeste si articolul :   Sfatul astrologului pentru ziua de 20 ianuarie 2021. "Fortele raului se afla pe pamant"

Horoscop pentru Varsator

Varsatorul este protejat in aceasta saptamana de toate fortele malefice care il inconjoara, de ochi rai, de prieteni dusmanosi si e protejat si de sefi pentru ca va primi un bonus mai mare decat ceilalti.

Horoscop pentru Pesti

Pestii ce pot face? Tulbura apele. Au o mica batalie. Nu fiti ingrijorati si terminati cu tertipurile de a bulversa lumea pentru ca totul se rezolva cu conditia sa nu va mai ingrijorati degeaba”, a s[us Mihai Voropchievici la Antena 3.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.