Lidia Fecioru: Ce se intampla cu femeile dupa varsta de 40 de ani

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit despre criza varstei mijlocii la femei.

Fecioru, sfaturi pentru femeile care ajung in criza varstei.

”Nu mai conteaza nici ce casa misto ti-ai facut, nici ce masina misto ai, nici ce cariera ti-ai facut. Iti dai seama ca esti gol, nefericit si neimplinit. O putem numi o forma de depresie pentru ca prin schimbarea prefixului ne dam seama ca imbatranim. Neacceptarea batranetii.

Atunci stam cu noi de vorba mai mult, analizam, ne dam seama ca a trecut timpul. Sunt foarte multe divorturi intre 40 si 45 de ani pentru ca multi oameni isi dau seama ca si-au consumat relatia pe care o aveau.

De multe ori ne punem un standard, cam ce ar vrea lumea, si obosim. Iti dai seama ca nu ai facut toate lucrurile pentru ca si-a placut, le-ai facut pentru ca asa trebuia sa fie. Aia era eticheta societatii. Iti dai seama ca de fapt ai fi vrut sa faci altceva.”, a spus Lidia Fecioru.

Unele femei se  intreba de ce s-au casatorit cu barbatul de langa ele, mai ales daca momentele tandre intre cei doi nu prea au existat.

Asa apar unele divorturi, sunt femei care nu se mai regasesc in casnicie si decid sa ramana singure.

Lidia Fecioru spune ca le va fi foarte greu sa se casatoreasca pentru ca ar insemna din nou o munca titanica, ca partenerul nou sa fie acceptat, loviturile vietii nu se uita si le este teama ca la maturitate sa fie din nou indragostite sau mai rau, sa fie ranite in dragoste.

“Atunci incep certurile. Atunci ai curaj sa ii spui partenerului sau partenerei ca nu il mai suporti. Ajungi la suprasaturatie. Chestiile minore sunt cele care fac cocoloasa mare.

Simti ca ceea ce ai pierdut vrei sa recuperezi. Abia dupa 40 de ani incepem sa recuperam, sa traim clipa cu adevarat. (…) Iti dai seama ca trebuie sa isi acorzi timp, atentie. (…) Poti sa derapezi foarte usor. Cei care divorteaza intre 40 si 45 au regrete. Atunci toata lumea traieste euforic. (…)

Citeste si articolul :   10 lucruri pe care oamenii le regreta cel mai mult in aceasta viata

Trebuie sa stam de vorba cu noi si sa calculam lucrurile. Sa vedem daca merita sau nu merita.”, a mai spus Lidia Fecioru, la Antena 3.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.