Horoscop saptamanal 28 iunie-4 iulie 2021

Horoscop pentru saptamana 28 iunie – 4 iulie: Berbec

Pentru Berbec, saptamana aceasta va fi o saptamana de incercari – atat la locul de munca, cat si pe frontul iubirii. Conform horoscopului saptamanii, din 28 iunie pana pe 4 iulie, reprezentantii acestui semn zodiacal se vor confrunta cu situatii in care este foarte dificil sa controlezi emotiile si sa nu spui prea multe. Sfat: de indata ce simtiti ca exista un conflict intre tine si cealalta jumatate, fa un pas inapoi. Dovada corectitudinii nu va aduce bucurie, iar relatia se va deteriora.

Horoscop pentru saptamana 28 iunie – 4 iulie: Taur

Horoscopul saptamanii il sfatuieste pe Taur sa acorde atentie propriei sanatati. Eliminati activitatea fizica, indepartati-va de tot ceea ce supara . Cele mai mici abateri de la modul obisnuit de viata va vor afecta negativ bunastarea. Oamenii din familie vor oferi ajutor si sprijin psihologic in toate actiunile tale.

Horoscop pentru saptamana 28 iunie – 4 iulie: Gemeni

Conform horoscopului saptamanii din 28 iunie pana pe 4 iulie, reprezentantii acestui semn zodiacal vor experimenta iritatii constante si schimbari accentuate ale emotiilor. Acest lucru poate afecta negativ relatiile nu numai cu colegii si superiorii, ci si cu cei dragi. Sfat: uitati de cafea dimineata, este mai bine sa va obisnuiti sa incepeti ziua cu ceai de plante. Va ajuta la calmarea nervilor.

Citeste si articolul :   Vietile celor trei semne zodiacale vor suferi in curand schimbari drastice

Horoscop pentru saptamana 28 iunie – 4 iulie: Rac

Racul asteapta o saptamana foarte reusita! Horoscopul saptamanii din 28 iunie – 4 iulie prezice reprezentantilor  acestui semn zodiacal progresul la locul de munca si succesul pe frontul iubirii. Faceti un plan pentru zi in fiecare dimineata si urmati-l clar. Actiunile consecvente si deciziile in cunostinta de cauza va vor aduce multe beneficii. Nu va fie frica sa va impartasiti ideile, nu veti fi lipsiti de sprijin saptamana aceasta. Farmecul va fi atuul tau principal.

Publicitate

Horoscop pentru saptamana 28 iunie – 4 iulie: Leu

Leii trebuie sa-si tina  emotiile sub control strans saptamana aceasta. Conform horoscopului saptamanii din 28 iunie – 4 iulie, reprezentantii acestui semn zodiacal vor tinde sa exagereze problemele, paranoia. Respirati mai adanc: faptul ca va doare piciorul nu este un semn al unei boli mortale. Nu va agitati  si nu aduceti celorlalti panica nerezonabila.

Horoscop pentru saptamana 28 iunie – 4 iulie: Fecioara

Fecioarele asteapta aventuri de dragoste! Horoscopul saptamanii din 28 iunie – 4 iulie prezice reprezentantilor  acestei zodii inceputul unei afaceri. Atat un nou angajat, cat si un vechi coleg pot intoarce capul. Este mai probabil sa cadeti intr-un triunghi amoros, asa ca fiti vigilenti: nu raspundeti la flirt daca nu doriti sa continuati.

Horoscop pentru saptamana 28 iunie – 4 iulie: Balanta

Balanta, fii atenta la finante! Conform horoscopului saptamanii din 28 iunie – 4 iulie, reprezentantii acestui semn zodiacal vor rezolva cu succes toate problemele legate de bani. Datorita succesului dvs., veniturile (personale si corporative) vor creste , iar costurile vor fi reduse la minimum. Daca planificati o achizitie mare de mult timp, acum este momentul!

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 25 ianuarie 2024. Succes pe plan profesional pentru Sagetator

Horoscop pentru saptamana 28 iunie – 4 iulie: Scorpion

Scorpionii vor avea o perioada favorabila pentru a rezolva cele mai importante sarcini. Horoscopul saptamanii din 28 iunie – 4 iulie prezice reprezentantilor  acestui semn zodiacal o serie de situatii in care trebuie sa le aperi ideile, sa demonstrezi adevarul. Mergeti pana la capat, chiar daca adversarul din disputa este seful. El   si te va respecta si mai mult.

Horoscop pentru saptamana 28 iunie – 4 iulie: Sagetator

Conform horoscopului saptamanii din 28 iunie – 4 iulie, reprezentantii acestui semn zodiacal se vor surprinde pe ei insisi si pe ceilalti cu modalitati originale de a rezolva problemele.  Daca ai visat mult timp sa-ti creezi propriul proiect, dar nu ai putut, perioada 28 iunie – 4 iulie este perfecta. Inspiratia va poate ajunge din urma oricand si oriunde.Ia-ti un caiet mic si noteaza toate ideile pentru a nu uita.

Horoscop pentru saptamana 28 iunie – 4 iulie: Capricorn.

Capricorni, saptamana promite sa fie foarte interesanta. Pregateste-te! Horoscopul saptamanii din 28 iunie – 4 iulie prezice reprezentantilor  acestui semn zodiacal mai multi cunoscuti utili de afaceri, care in viitor vor avea un impact pozitiv asupra cresterii carierei. Exista posibilitatea ca si o scurta calatorie in aceasta perioada sa se incheie cu o aventura de dragoste. Si daca se va transforma  in ceva mai mult  depinde doar de tine!

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 24 iunie 2021. Sagetatorul va primi o oferta promitatoare

Horoscop pentru saptamana 28 iunie – 4 iulie: Varsator

Varsatorul asteapta o saptamana ametitoare! Conform horoscopului saptamanii din 28 iunie – 4 iulie, orice demers al reprezentantilor acestui semn zodiacal se va incheia cu succes. Sefii nu se vor putea bucura de creativitatea si setea ta de experimentare, iar cealalta jumatate – cu gesturi romantice. Sansele sunt ca la sfarsitul saptamanii sa faceti o calatorie lunga .

Horoscop pentru saptamana 28 iunie – 4 iulie: Pesti

Pestii asteapta o perioada foarte agitata. Horoscopul saptamanii din 28 iunie – 4 iulie prezice reprezentantilor acestui semn zodiacal o multime de lucruri de rutina . Dar nu-ti face griji! In viata ta va aparea un „magician bun” – o cunostinta veche sau o persoana noua pentru tine, care te va sprijini si va ajuta la eliminarea blocajelor de lucru.

Publicitate

Publicitate

Autor