Andra criticata dur: “Zici ca terminat vreo facultate”

Andra Maruta este tare mandra de copiii ei si mereu posteaza imagini cu acestia. De curand, vedeta, a postat cateva imagini din ultima zi de scoala a lui David. Andra si Catalin au decis ca cei doi copii ai lor sa studieze la o scoala privata din Bucuresti. Inca de la gradinita Eva a fost inscrisa la Cambridge School, la fel ca fratele sau David.

“Clasa a treia incheiata! 👏 Bravo, David! Cu fiecare an care trece, eu sunt mai emotionata privind ce om minunat esti. Mandra tare ca sunt mama ta! Acum, sa inceapa VACANTAAAA! “, a scris Andra alaturi de fotografii.

Unii dintre fanii Andrei au acuzat-o artista ca posteaza poze cu uniforma si locatia scolii pentru a-i fi reduse taxele de scolarizare mari.

„Foloste pozele cu copiii sa scape de taxe”

Publicitate

Astfel comentariile au fost facute chiar la postarea cu fiul sau David.

Altii au acuzat-o ca pune mereu imagini cu ceea ce face.

Citeste si articolul :   Andreea Mantea si-a deschis sufletul! Care este adevaratul motiv pentru care a plecat de la Puterea Dragostei

“Zici ca terminat vreo facultate deja sunt obositori toata ziua afiseaza tot ce fac doar la WC NU SAU FILMAT DAR URMEAZA!”

Totusi, majoritatea fanilor au fost incantati de imagini si le-au dorit vacanta placuta si multe realizari.

Un an scolar la Cambridge School din Bucuresti costa in jur de 10.000 de euro.

Catalin si Andra Maruta isi si permit sa plateasca pentru studiile copiii lor la o scoala privata.

De asemenea, multe vedete din Romania si-au dat copiii sa studieze acolo.

Sistemul de invatare este Britanic, in limba engleza.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.