Cele mai arogante semne ale zodiacului

Este sigur sa spunem ca o doza sanatoasa de stima de sine este esentiala pentru o viata implinita. Da, o buna stima de sine ne permite sa incepem in fiecare zi simtindu-ne increzatori ,dar ce se intampla atunci cand suntem prea absorbiti de sine? Oamenii narcisisti  sunt de obicei prea aroganti, pretentiosi,  etc.

Toata lumea din viata are oameni obsedati de propria personalitate si se comporta arogant fata de ceilalti. Ei ne impun opinia, ne impun gusturile, considera aspectul lor mai impresionant decat al nostru, statutul lor social mai prestigios si, desi acest lucru nu ii face sa fie oameni rai, cu siguranta ne face sa ne intrebam daca avem nevoie de ei  cercul  de prieteni.

Varsator

El crede din toata inima ca gandurile, rationamentele si opiniile sale sunt intotdeauna corecte, asa ca rareori face compromisuri. Da, el iti poate asculta punctul de vedere, dar nu il va accepta niciodata. Legatura profunda a Varsatorului cu personalitatea sa este unul dintre motivele pentru care are atat de mult succes in viata. Isi asculta al saselea simt, actioneaza dupa instinctele sale si nu asteapta permisiunea nimanui.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 29 decembrie 2023. Este timpul ca dorintele sa devina realitate

Acesta este motivul pentru care arata arogant, vanitos si cu un ego mare. Varsatorul este prea angajat in ideile sale si poate respinge sau nega contributiile altora. Acest lucru face dificila munca in echipa. De obicei, oamenii nascuti sub acest semn nu au nevoie de laude pentru ca stiu ca sunt cei mai frumosi, cei mai talentati si cei mai originali. In plus, Varsatorul nu accepta niciodata sfatul altcuiva, dar daca refuzi sa-l accepti, el se va uita la tine, iar privirea lui va spune ca esti cea mai deliranta persoana de pe pamant.

Scorpionul

Ai incercat vreodata sa-i spui Scorpionului ce sa faca? Dorinta ta de a influenta in vreun fel persoana acestui semn va esua cu siguranta. Scorpionul poate fi chiar jignit, deoarece se poate simti cu usurinta amenintat, dorind sa se lipseasca de o pozitie dominanta. Scorpionii se simt cel mai confortabil in pozitii de conducere si prospera atunci cand au toata puterea suprema.

Citeste si articolul :   In septembrie, fericirea va zambi pentru cele 4 semne ale zodiacului

Nu le place sa primeasca sfaturi si sugestii si se grabesc intotdeauna sa va asigure cu aroganta ca stiu cu adevarat ce trebuie sa faca. Nu este neobisnuit ca un Scorpion sa domine conversatia sau intalnirea in care se afla si sa nu se deranjeze sa isi impuna propriile idei. Oamenii sunt atrasi in mod natural de Scorpioni pentru ca sunt lideri din fire si nu le place sa urmareasca pe nimeni. Ei isi croiesc propriul drum, depasind orice obstacole care ar putea veni in calea lor.

Capricornul

Capricornii rareori incearca sa fie centrul atentiei sau capul unei conversatii, dar asta nu inseamna ca nu au un alt fel de aroganta . Desi abordarea lor poate fi mai restransa, ei pot corecta cu aroganta pe altii pentru fiecare mica greseala sau pot condamna alegerea altcuiva cu care nu sunt de acord. S-ar putea sa simtiti un aspect dispretuitor sau un usor Capricorn coplesitor, care va va face sa va simtiti nesigur cu privire la deciziile si valorile dvs. Desi Capricornii actioneaza adesea cu cele mai bune intentii, de fapt, sunt convinsi din interior ca sunt cei mai destepti, cei mai priceputi, cei mai intelepti, cei mai inteligenti etc. Aceasta este marea lor vanitate. Capricornul se gandeste intotdeauna la cea mai mare lucrare din cercul in care se misca, desi o face cu atentie si mai putin intruziv (ca Scorpionul).

Autor