Cea mai buna definitie a frumusetii

Cuvinte minunate ale frumoasei „Belle” si ale inteligentei „Hermione”, care au reusit chiar sa devina ambasador pentru ONU-Femei. Cu stima, iata ce spune despre frumusete:

“Crede-ma, frumusetea nu inseamna par lung, picioare subtiri, piele bronzata si dinti grozavi. Frumusetea este chipul cuiva care tocmai a plans si a zambit brusc. Frumusetea este o cicatrice pe genunchi care a ramas de cand ai cazut cand erai mic.

Frumusetea inseamna cercuri sub ochi atunci cand esti indragostit si nu poti dormi. Frumusetea este expresia de pe o fata trezita de sunetul unui ceas cu alarma; este machiajul plutitor cand faci dus; atunci cand zambesti la o gluma pe care doar tu o intelegi. Frumusetea inseamna ridurile pictate de timp. Frumusetea este ceea ce simtim in interior si modul in care aceasta ne schimba in exterior. Frumusetea inseamna toate urmele pe care viata le lasa; toate crapaturile si toate saruturile pe care le tine amintirea.”

– Emma Watson

Emma Charlotte Duerre Watson (n. 15 aprilie 1990, Paris, Franta) este o actrita britanica si model care a devenit celebra pentru rolul ei, Hermione Granger, din seria de succes Harry Potter. Emma Watson a fost aleasa pentru rolul lui Hermione Granger la varsta de 9 ani, desi inainte a jucat doar in piesele de teatru de la scoala. Din 2001 pana in 2010 a jucat in opt filme din seria Harry Potter alaturi de Daniel Radcliffe si Rupert Grint. Munca lui Watson in filmele Harry Potter i-a adus multe premii si peste 10.000.000 lire sterline. Debutul de model a avut loc in 2009 participand la prezentarea colectiei toamna/iarna a companiei Burberry.

Citeste si articolul :   Romanii care nu sunt fermieri, dar au o casa cu gradina la tara sau o livada pentru consumul propriu, nu beneficiaza de aceleasi prevederi ca producatorii agricoli

In 2007, Emma Watson a anuntat ca va juca in trei filme care nu apartin seriei Harry Potter, acestea fiind: Pantofii de balet, filmul animat Povestea lui Despereaux si Beauty and the Beast (2017 film). Pantofii de balet a avut debutul la 26 decembrie 2007, avand o audienta de 5.2 milioane spectatori, iar Povestea lui Despereaux a aparut pe marile ecrane in 2008 si a adunat un venit de 70 milioane dolari pana in prezent.

Autor