Cat de rele sunt femeile in functie de zodie. Asa spun astrologii

Cat de rele sunt femeile in functie de zodie. Astrologii spun ca femeia Taur e cea mai rea, are prefacatoria in sange si isi va trada prietenii din cauza invidiei, iar la pol opus se afla femeia Varsator, care e cea mai putin rea.

BERBEC:

Ca Berbec, esti caracterizata de impulsivitate. Nu vrei sa faci lucruri din rautate, dar esti destul de agresiva din punct de vedere verbal si asta ii poate rani pe cei din jur. De asemenea, poti avea tendinta de a-i judeca pe ceilalti chiar inainte de a-i cunoaste. Incearca sa fii mai indulgenta cu cei din jur.

TAUR:

Prefacatoria poate fi una dintre cele mai negative trasaturi ale tale. Poti uneori chiar sa iti tradezi prietenii din cauza invidiei. Pui mare pret pe lucrurile materiale asa ca esti foarte zgarcita cand vine vorba sa le daruiesti ceva celorlalti sau sa imparti. De multe ori nu esti directa, dar te razbuni in tacere pe cei pe care ii urasti.

GEMENI:

Rautatea nu este o trasatura caracteristica tie. Insa iti place foarte mult sa vorbesti, deseori cand si despre ce nu e cazul. Barfa este, desigur, un mod de a socializa, dar tu o faci cu o frecventa mult prea mare. Esti placuta de prieteni, dar ai tendinta sa ii desconsideri pe toti din jurul tau. Ai grija, pentru ca oamenii s-ar putea sa observe asta si te-ai putea trezi singura.

Citeste si articolul :   Sfatul astrologului pentru 11 ianuarie 2021. Ziua in care nu trebuie sa fii nervos si sa le doresti raul celorlalti

RAC:

Nu faci din a face rau celorlalti un obicei si chiar incerci sa eviti asta. Insa atunci cand cineva te supara, incepe furtuna. Nu te feresti sa iti arati furia, ba chiar vrei sa anunti ca urmeaza sa te razbuni. Deseori insa te impiedica lipsa de perspectiva si lenea si astfel esuezi in planul de rabznunare. Indreapta-ti energia catre lucruri mai pozitive.

LEU:

Orgoliul tau te face sa pari deseori rautacioasa pentru ca nu reusesti sa treci peste el sub nicio forma, chiar daca stii ca ii faci altcuiva rau. Daca ceilalti sunt draguti cu tine si isi arata aprecierea fata de tine, totul este in regula, insa atunci cand nu mai primesti laude, iese la iveala o alta latura a ta- ii judeci pe cei din jur, te comporti urati cu ei si poti fi agresiva verbal.

FECIOARA:

Uneori poti depasi orice imaginatie cand vine vorba de rautate. Ai obiceiul de a-i manipula pe cei dn jur, mai ales cand vine vorba de barbati. Nu poti sa iti imaginezi ca ceva nu ar putea iesi asa cum iti doresti tu. Faci aproape totul pentru propria ta bunastare asa ca ai putea sa injunghii un prieten pe la spate ca sa iti fie bine.

Citeste si articolul :   Rascruce in destinul zodiilor. Luna Noua aduce implinirea dorintelor. Ce dorinta trebuie sa-si puna fiecare nativ

BALANTA:

Esti destul de superficiala. Te intereseaza mai mult partea materiala decat cea spirituala si astfel ai tendinta de a-i rani pe unii oameni care incearca sa se apropie de tine. Eviti insa sa faci rau intentionat pentru ca nu iti reprezinta principiile.

SCORPION:

Ai putea parea o femeie foarte rea, dar de fapt esti inofensiva. Vorbesti mult, poti fi uneori agresiva verbal, dar rareori esti capabila sa faci rau. In schimb, tinzi sa fii egoista si sa nu iti pese de sentimentele celorlalti.

SAGETATOR:

Rautatea femeilor din Sagetator este una tacita, fara sa se complice prea mult. Ajung sa urasca oamenii falsi, dar totusi ajung sa se impace cu toti cei pe care ii dispretuiesc, tot dintr-un fel de falsitate.

CAPRICORN:

Nu esti rau intentionata de obicei, doar ca deseori ai tendinta de a cauta calea cea mai usoara de a iesi dintr-o situatie, fara sa mai pierzi timpul gandindu-te la bunastarea celorlalti.

Citeste si articolul :   Cele 3 zodii protejate de astre. S-au nascut sub mantia protectoare

VARSATOR:

Nu esti neaparat rea, insa cu siguranta mandria ta ii poate rani pe cei din jur. Devii usor malitioasa daca cineva iti pune la indoiala capacitatile intelectuale.

PESTI

Atunci cand vrei sa faci rau, nu actionezi rapid si deschis, ci o faci pe o perioada lunga, in tacere. Reactionezi prin victimizari si tipete.

Autor