Primul lucru pe care il vezi in aceasta imagine iti va dezvalui un secret. Ce sentimente conduc in viata ta

Toti oamenii sunt diferiti si, de asemenea, privesc lucrurile diferit. De aceea exista atat de multe puncte de vedere diferite. Percepem aceleasi lucruri in moduri foarte diferite.

Ne concentram pe altceva si interpretam realitatea din jurul nostru. Diferentele noastre spun multe despre caracterul nostru.

Acest test simplu demonstreaza ca fiecare persoana, privind aceeasi imagine, se poate concentra pe lucruri diferite, pe ceea ce altii nu vor observa.

Primul lucru pe care il vedeti in aceasta imagine va va dezvalui un secret – ce sentimente conduc in viata voastra?!

Publicitate

Daca primul din aceasta imagine care ti-a atras atentia a fost …

Pantera

Perfectionismul este al doilea nume al tau. Poti rezolva orice problema cu care majoritatea oamenilor nu se descurca. Mai mult, iti place sa o faci. Gandirea analitica si logica este forta ta.

Esti o persoana cu picioarele pe pamant. Nu crezi in noroc sau in destin. Stii clar ca fiecare este fierarul propriei fericiri. Esti sigur ca viata ta va fi exact ceea ce o creezi tu insuti.

Citeste si articolul :   Dan Bittman sare in apararea fostei senatoare AUR: ”Altii dau cu invective in ea….e pe interese"

Muncesti din greu si sincer pentru a obtine ceea ce iti doresti. Nu esti deloc confuz de faptul ca ai mari asteptari fata de tine si ca nu te opresti la ceea ce s-a realizat.

Esti bun si bland cu ceilalti. Poti ierta greselile si nu ascunzi resentimente, stii ca jignirile nu vor duce la furie ascunsa, ci doar iti va face rau, vei aprecia sentimentul de pace si stabilitate.

Pasare

Esti o persoana foarte amabila. Iti plac oamenii si ai grija de atitudinea ta fata de ei. Oamenilor le place foarte mult compania ta. Pacea este puterea ta.

Te poti controla in orice situatie. De multe ori iti suprimi emotiile si te dezechilibrezi, iti este foarte greu. Ai rabdare infinita si nervi de fier.

Esti o persoana empatica, sensibila si tactica. Iubesti copiii si animalele. Pretuiesti echilibrul, asa ca in viata ta iti urmezi mintea, inima si intuitia.

Chipul femeii

Poti fi unul dintre acei oameni care pretuiesc simplitatea mai presus de orice. Nu-ti place sa iti complici viata. Lumea este intotdeauna alb-negru pentru tine. Nu ai mediocritate. Esti o persoana decisiva, cinstita si directa.

Citeste si articolul :   Un medic roman avertizeaza: „Nu contati pe tratamente. Nu exista un antiviral pe care il dai, cum dai penicilina in pneumonia cu pneumococ, si astepti ca boala sa treaca"

Respecti principiul: traieste si permite si celorlalti sa faca acelasi lucru. Stilul tau de viata poate sa-i respinga pe ceilalti, dar raceala ta evidenta este doar o masca pentru a evita experientele inutile.

In adancul sufletului, esti o persoana foarte sensibila si te temi sa-i pierzi pe cei pe care ii iubesti. Incerci sa fii logic si sensibil, dar nu neaga niciodata ce spune inima ta.

Peisaj

Diferenta ta este o intuitie neobisnuita. Ai un al saselea simt care iti permite sa iei deciziile corecte. Urmezi mereu bataile inimii. Esti o persoana foarte emotionala.

Esti un optimist cu o viziune pozitiva asupra a ceea ce se intampla. Vezi bine in orice situatie. Radiezi caldura si bucurie. Crezi ca intotdeauna va fi soare dupa o furtuna.

Esti un mare ascultator si cel mai bun mangaietor. De la inceput ai impresia ca esti foarte atasat de tine. Si este adevarat, acorzi multa atentie aspectului tau.

Incerci sa te intelegi mai bine ascultand intuitia. Dar asta nu inseamna ca crezi orbeste in oamenii din jurul tau.

Citeste si articolul :   Gabriela Firea, in doliu! Astazi a pierdut cel mai drag om din viata ei

Dar daca cineva iti cere ajutorul, nu va primi niciodata un refuz.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.