Nicole Cherry e insarcinata, la doar 22 de ani! Cine este si cum arata iubitul ei

Nicole Cherry  va lansa melodia „Scrie-mi pe suflet”, insotita de un videoclip emotionant in care artista face un anunt extrem de important. Solista este insarcinata.

„Scrie-mi pe suflet” este o piesa pop, cu acorduri romantice de chitara. Aceasta a fost compusa in studiourile HaHaHa Production si scoate in evidenta faptul ca iubirea adevarata se arata in fiecare zi si poate fi mentinuta doar cu fapte, nu doar prin vorbe :

„Cuvintele frumoase mi s-au mai spus / Cand a batut vantul mai tare, s-au dus (…) Scrie-mi pe suflet povesti de iubire / Arata-mi, spune-mi ce simti pentru mine / Indragosteste-ma in fiecare zi”.

Videoclipul emotionant, regizat de Ionut Trandafir, o surprinde pe Nicole Cherry in cadre minimaliste, pentru a sublinia mesajul piesei, mai precis faptul ca intr-o poveste de dragoste adevarata, iubitul / iubita este perceput/a drept centrul universului, restul persoanelor din jur disparand atunci cand cei doi sunt impreuna.

In videoclip apare si iubitul artistei, Florin, pentru a transmite mai bine anuntul important. Nicole Cherry si iubitul ei sunt mai mult decat fericiti sa anunte ca asteapta primul copil impreuna.

Primele declaratii facute de Nicole Cherry dupa ce a anuntat ca este gravida:

Citeste si articolul :   Smiley si Gina Pistol, mai indragostiti ca niciodata: "Va fi bine...

Artista a facut, insa, un anunt neasteptat: „Nu zic daca e fata sau baiat, o sa zic asta pe Instagram. Cert este ca e unul, nu sunt gemeni. Daca ajung la 150.000 de like-uri pe Instagram o sa pun o poza prin care anunt ce o sa am, asa ca lumea trebuie sa dea like”.

„Eu o anuntasem pe mama, cumva toti stiau ca ne dorim un copil, cand i-am anuntat ca sunt insarcinata au fost foarte fericiti. Sunt insarcinata in trei luni. Cand am aflat ca sunt insarcinata m-am bucurat, fiind primul nu conteaza daca e fetita sau baiat, sanatos sa fie copilul. Am 22 de ani, o sa imi fac un cadou de ziua mea, o sa nasc cam in preajma zilei mele de nastere, o sa fie in zodia Sagetator copilul”, a mai spus Nicole Cherry.

„Langa Florin am crescut si in bratele lui am devenit femeie. In ochii lui mi-am vazut tot viitorul si am simtit din prima clipa ca e barbatul care va da sens vietii mele. De cateva luni, traiesc toate emotiile si sentimentele la intensitate dubla, pentru ca le impart cu o inimioara care bate in tandem cu inima mea.

Citeste si articolul :   Baiatul lui Stefan Banica a uluit o tara intreaga la „Te cunosc de undeva”. Radu Stefan, absolut senzational in rolul lui Lady Gaga

Pentru ca din inimile noastre s-a mai nascut inca una, am invatat ce e iubirea absoluta.

Te iubim pe tine cel mai mult. Semnat, mami si tati”, transmite artista de 22 de ani.

Autor