Beneficiile pentru sanatate ale bicarbonatului de sodiu si sucului de lamaie

Un amestec de bicarbonat de sodiu, apa si suc de lamaie este un remediu popular pentru multe probleme de sanatate. Recomandat persoanelor care doresc sa imbunatateasca digestia, au probleme cu arsurile la stomac si celor care doresc sa curete corpul de toxine.

Pentru inceput, amestecul de bicarbonat de sodiu si suc de lamaie contine multi antioxidanti care protejeaza impotriva cancerului – antioxidanti care distrug radicalii liberi care sunt responsabili pentru multe boli, inclusiv dezvoltarea cancerului. Care sunt beneficiile acestei combinatii de tratament?

1.Proprietati alcaline

Aceasta combinatie are proprietati alcalinizante (acidifiante). Din aceasta cauza, ne poate proteja de acidoza in organism, acest amestec este ideal pentru ingrijirea rinichilor, imbunatatirea functiei acestora si, de asemenea, ajuta la detoxifierea organismului si la arderea grasimilor.

2.Intariti sistemul nervos

Sifonul si lamaia ne pot ajuta sa luptam impotriva refluxului gastroesofagian cauzat de acidul care se deplaseaza din stomac in esofag. Mai ales datorita bicarbonatului de sodiu, care transforma acidul, vom experimenta o usurare mult asteptata. In acest caz, va recomandam cu tarie acest duo.

Publicitate

3.Curatarea ficatului

Ajuta la curatarea ficatului si ne ofera o doza buna de vitamina C, potasiu si antioxidanti.

4.Reglarea corpului

Ce inseamna bicarbonatul de sodiu si lamaia pentru reglarea corpului? Consumul de apa cu adaos de bicarbonat de sodiu ne va permite sa reglam nivelul colesterolului LDL rau, ceea ce va imbunatati functionarea sistemului cardiovascular.

5.Are efect antidepresiv

Lamaia este un antidepresiv puternic care reduce stresul si regleaza nivelul tensiunii arteriale. Concentratia ridicata de vitamina C are si proprietati antibacteriene puternice.

6.Calmeaza intestinele si rinichii

Combinatia este utila in tratarea indigestiei si a afectiunilor conexe, inclusiv arsuri la stomac, constipatie, flatulenta si greata. De asemenea, previne formarea pietrelor la rinichi.

Suc de lamaie cu bicarbonat de sodiu

-2 linguri suc de lamaie

-1 lingurita bicarbonat de sodiu

Se amesteca aceste ingrediente impreuna cu un pahar de apa minerala. Pentru cele mai bune rezultate, beti aceasta bautura dimineata pe stomacul gol. Cursul minim de tratament este de aproximativ 2 saptamani.

Autor