Alerta alimentara. Magazinele CORA si CARREFOUR Romania anunta retragerea unui produs destinat copiilor

Alerta alimentara. Doua produse alimentare pentru copii, care se comercializeaza si in Romania, au fost scoase de la vanzare de catre producator. Au fost descoperita nereguli, iar reprezentantii a doua lanturi de magazine din tara a facut anuntul.

Martinel Moradella, scoasa de la vanzare

Magazinele CORA si CARREFOUR Romania au anuntat ca societatea THE FAMILY BUTCHERS ROMANIA SRL a initiat retragerea de la comercializare a produsului MARTINEL MORTADELLA 90 G, ca masura de preventie. Astfel, produsele din lotul respectiv nu vor mai fi gasite pe rafturile magazinelor.

Cu aceasta ocazie, reprezentantii magazinelor anunta toti cei care au cumparat acest produs sunt rugati sa il distruga sau sa il aduca inapoi la supermarket, unde vor primi banii inapoi, fara a avea bonul de cumparaturi.

Publicitate

Publicitate

Datele de identificare ale produsului Carrefour sunt:
Denumire produs: MARTINEL MORTADELLA 90 G
Furnizor: THE FAMILY BUTCHERS ROMANIA SRL
Cod EAN: 4006229013551
Lot/DLC: 4478815 / 22.06.21

Date Cora- Cod de bare:

Citeste si articolul :   Alerta Alimentara in Romania! Carne de pasare infestata cu Salmonella. Zeci de tone de produse contaminate au fost retrase

1). 4006229013551
2). 4006229024977

Mezelurile Reinert Barchen Wurst Mortadella si Reinert Barchen poultry sausage (Geflügel-Wurst), comercializate si in Romania sub denumirea Reiner Martinel, au fost retrase de pe piata de producatorii germani.

Compania Family Butchers Germany GmbH (TFB) a anuntat ca scoate cele doua tipuri de mezeluri de la vanzare deoarece ar putea fi contaminate de cantitati mici de praf de metal. Din cauza unor probleme la aparatele de feliat, este posibil sa fi ajuns particule mici pe produs.

Nemtii au transmis ca toti cei care au achizitionat recent acest produs il pot aduce la supermarket pentru a primi banii inapoi, pe motiv ca acesta este periculos. Din cauza unei defectiuni la masini, au ajuns pe produse cantitati foarte mici de praf de metal.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.