Andreea Ibacka, prima declaratie despre a doua sarcina

Andreea si Cabral Ibacka urmeaza sa fie din nou parinti. Cei doi au decis sa impartaseasca vestea cea mare cu fanii lor. Andreea a fost invitata la Xtra Night Show unde a vorbit despre numele celui de-al doilea copil, dar si despre motivul din pricina caruia s-a temut ca ar putea avea gemeni sau chiar tripleti.

Andreea Ibacka, primele declaratii

Publicitate

„Dupa ce am aflat, dupa testul de la farmacie, mi-am facut si o analiza de sange. Si cand am vazut acel hormon [Beta hCG], m-am cam speriat. Mi-am intrebat doctorul si a zis ca nu e posibil sa am gemeni, ci tripleti. Dar nu e cazul, o sa avem un singur copil. Cand i-am zis sotului, a zis ca isi cumpara bilet doar dus intr-o destinatie necunoscuta si se intoarce la liceu. Am avut niste stari de rau normale, nu nenorocire. Inca nu sunt elefantelul Dumbo, dar nu sunt nici departe. Am o sarcina usoara”, a spus Andreea Ibacka.

Citeste si articolul :   Gina Pistol a spus totul. A vrut sa se afle chiar de la ea: " In urma unor analize medicale..."

„Avem o lista de nume. Namiko este unul japonez, care inseamna «copilul valurilor», mai ales ca ei ii place foarte mult apa, parca i-a fost predestinat. E destul de complicat si brief-ul. Atunci cand numele de familie este atat de exotic si poate complicat de pronuntat, de scris, trebuie sa fie ceva care sa se potriveasca cu Ibacka. Nu ne-am hotarat inca, mai avem patru luni”, a mentionat sotia lui Cabral.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.