3 cupluri de semne zodiacale care se urasc reciproc

Exista oameni in viata noastra cu care, oricat am dori, nu functioneaza nimic.

Uneori colegii cu care lucram, alteori prietenii  si alteori dragostea vine si ne zguduie viata asa cum nu ne-am imaginat niciodata. Nu ar trebui sa facem compromisuri cu noi insine si sa incercam sa fim in preajma oamenilor care pur si simplu nu sunt pentru noi si nu putem schimba asta niciodata.

Iata 3 perechi de semne zodiacale care pur si simplu nu pot fi impreuna, indiferent cat de mult vor sa fie:

BERBEC  si BALANTA: Aceasta pereche de semne zodiacale poate fi orice altceva decat un cuplu real de iubire in viata. Berbecii sunt foarte salbatici, expresivi, pasionati si uneori salbatici in ceea ce priveste sentimentele, emotiile si caracterul. In timp ce Balanta este atat de calma, indecisa si de aceea Berbecul nu vede nicio pasiune si nu simte nicio chimie. Uneori nici nu le tolereaza, pentru ca sunt de acord cu toate si nu au propria lor parere. In timp ce Berbecul se asigura ca toata lumea stie ce parere are despre fiecare problema. Aceste doua semne ale zodiacului nu pot avea o relatie de lunga durata, deoarece la final  se incheie intr-un scandal de neuitat, dupa care sansa de a vorbi din nou unul cu celalalt este practic neglijabila! Nu subestimati incompatibilitatea acestor doua semne zodiacale si nu credeti ca puteti repara ceva doar pentru ca doriti.

Articolul continuă după reclame

TAUR  si CAPRICORN: o combinatie cu adevarat exploziva! Aceste doua semne zodiacale au uneori atat de multe in comun, incat aceasta este o mare problema. Atat Taurul, cat si Capricornul vor sa atraga toata atentia lumii. Le place sa sublinieze ce pot si sa spuna lumii intregi cat de bune, frumoase si unice sunt. Daca ar face-o unul singur, ai putea gasi un echilibru, dar concurenta dintre cele doua semne zodiacale este foarte puternica. Uneori nici macar nu pot ramane in aceeasi camera, deoarece nu va fi loc pentru ego de ambele parti. Daca vorbim despre dragoste – acest lucru nu se poate pune in discutie, pentru ca vor argumenta intotdeauna cine da mai mult si cine da putin pentru relatia lor. Este distructiv si cu siguranta nu este o baza buna pentru iubirea adevarata si durabila care dureaza o viata. In plus, ambele semne zodiacale sunt atat de geloase  ca exista o alta mare problema pe care nimeni din aceasta lume nu o poate rezolva. Gelozia ambilor parteneri, capabili sa arda orice iubire.

Citeste si articolul :   Incepe vremea lor de aur, aceste 3 zodii vor primi o suma neasteptata de bani si vesti bune

VARSATOR si LEU: acestea sunt doua semne zodiacale carora le este greu sa obtina armonie in aceasta viata. Se urasc reciproc fara niciun motiv aparent. Ura lor se aprinde chimic si apoi inteleg cu adevarat motivele pentru care nu pot fi armoniosi in nimic, indiferent de ceea ce fac. Varsatorul si Leul adora sa controleze orice situatie de viata, daca este posibil, controleaza viata altei persoane. Acesta este motivul pentru care il urasc cand cineva le da instructiuni, dar, de fapt, ei dau sfaturi tot timpul ! Un alt motiv pentru care se urasc reciproc este pentru ca vor sa-si sarbatoreasca victoriile si sa primeasca laude de la altii. Cu toate acestea, atunci cand unul primeste laude si celalalt nu, gelozia se aprinde, ceea ce nu poate fi stinsa.  Nu isi pot imagina eternitatea cu o singura persoana fara a incerca ceva mai intens si mai interzis. Acest lucru ii face sa fie vii si fericiti!

Autor