Cine este castigatoarea Romanii au talent 2021

Vineri seara a avut loc Marea Finala de la Romanii au Talent, iar telespectatorii au stat cu sufletul la gura pentru a vedea deznodamantul.

Dintre cei 11 concurenti care au participat la finala, Ana Maria Margean este marea castigatoare a trofeului de 120.000 de euro.

Clasament sezonul 11, Ana Maria Margean marea castigatoare

Romanii au ales castigatorul sezonului 11 al emsiunii Romanii au talent. Iata care este clasamentul din finala show-ului de la Pro TV.

Publicitate

Locul 11 – Duo Turkeev

Locul 10 – Narcisa Ungureanu

Locul 9 – Magitot

Locul 8 – Daria Batschi Beleca

Locul 7 – Remi Martin

Locul 6 – Dean Bowman

Locul 5 – Rares Trufea

Locul 4 – Filip Cioc

Locul 3 – Art of Robots, care au castigat si premiul de originalitate.

Locul 2 – GIM

Locul 1 -Ana Maria Margean

Cine este Ana Maria Margean

Ana-Maria Margean este fetita-minune de doar 11 ani, care a uimit o tara intreaga chiar de la prima ei prestatie de la Romanii au talent. Andra nu a ramas indiferenta, asa ca a apasat butonul Golden buzz care a trimis-o direct in semifinala, iar mai apoi a facut-o castigatoarea sezonului 11, printr-un moment de ventrilocie, combinat cu muzica.

Maria Margean: „In primul rand vreau sa ii multumesc Andrei, ca a apasat Golden buzz-ul si m-a trimis in semifinala si telespectatorilor…..Sa le multumesc profesorilor de canto, de ventrilocie, de actorie, prietenilor si familiei. Va multumesc.”

Citeste si articolul :   Cine este fetita care a primit Golden Buzz. Florin Calinescu, anunt uluitor la Romanii au talent: "Am vazut si castigatorul"

Talentul Anei pentru muzica a fost descoperit de parintii ei, iar de la 5 ani a inceput lectiile de canto. De 2 ani, a descoperit pe YouTube, arta ventrilociei, iar prima ei papusa a fost o marioneta pe care o avea de la unul dintre fratii ei.

Lizzie a fost un cadou primit anul trecut si imediat au devenit cele mai bune prietene, cele doua petrecand foarte mult timp impreuna.

Aceasta a fost prima lor aparitie… si s-a dovedit a fi inceputul unei frumoase cariere!

”Faptul ca am ajuns in finala este cea mai mare realizare a mea. Practic ventrilocia de un an. Papusile sunt cele mai bune prietene ale mele”, a declarat Ana-Maria inainte de a urca pe scena Romanii au talent.

Ana-Maria a venit nu cu una, ci cu doua papusi in finala. ”Este mai greu, pentru ca am de manevrat doua papusi, cu personalitati diferite”.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.