Ce a facut Ana Maria Margean imediat dupa ce a castigat Romanii au talent!

Dintre cei 11 concurenti care au participat la finala, Ana Maria Margean este marea castigatoare a trofeului de 120.000 de euro. Cel de-al 11-lea sezon al showului, „Romanii au talent”, a fost castigat de Ana Maria Margean.

Copila a ajuns la inimile romanilor prin vocea ei incredibila si abilitatile de ventrilocie. Fata a reusit sa-i convinga pe telespectatori ca merita votul lor. Ana Maria Margean a castigat marele premiu, in valoare de 120.000 de euro.

Publicitate

Ana Maria Margean, primul interviu dupa ce a castigat „Romanii au talent”

„Nu m-am asteptat nicio clipa ca pot sa iau marele premiu. Ma simt extraordinar de bine si nu pot sa cred ca in mana tin trofeul Romanii au talent. Ma simt foarte bine. Nu am crezut ca pot ajunge asa departe. Am foarte mari emotii, nu pot sa ma opresc din plans. Este o mare realizare pentru mine. Cea mai frumoasa zi din viata mea. Deocamdata ma bucur de clipa. Am timp sa ma gandesc ce sa fac cu banii. Nu stiu absolut nimic, nu stiu ce sa fac cu banii. Dar nici nu ma intereseaza deocamdata. Ma bucur de moment”, a declarat, printre altele, Ana Maria Margean, castigatoarea celui de-al 11-lea sezon „Romanii au talent”.

Citeste si articolul :   Cine este castigatoarea Romanii au talent 2021

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.