Oana Roman, momente grele. Mioara Roman are din nou probleme de sanatate

Oana Roman trece prin momente grele. Mama sa, Mioara Roman, se confrunta cu probleme mari de sanatate, iar fiica incearca sa faca tot posibilul sa o ajute.

Dupa ce Mioara Roman a fost internata intr-un centru medical de recuperare, s-a intors acasa, iar vrea sa o vada bine pe mama sa.

“Am avut o zi plina! Am filmat ore intregi pentru emisiune, am fost la medicul de familie sa ii iau reteta mamei. Am avut programare. Voiam sa va arat ceva. O punga plina de medicamente. Astea ii ajung doua luni. Cred ca sunt 20 de cutii de medicamente. Asta este! “, a povestit Oana Roman pe pagina personala de Instagram.

“Familia mea este cea mai grea povara pe care o duc”, a marturisit Oana Roman, in lacrimi, la emisiunea Andreei Mantea.

Publicitate

Cu toate acestea, tot Oana a scris pe Instagram dupa ce mama ei s-a intors acasa de la centrul de recuperare unde a stat doua luni – centru platit tot de vedeta.

Citeste si articolul :   Cine este Aurora Maria, fetita care aduce speranta in Italia

“Inainte ca mama sa faca recuperare nu era foarte bine si nu arata ok. Sunt mandra ca dupa o luna de tratament, mama arata asa la 81 de ani. Azi am mers impreuna la coafor si mi s-a parut atat de eleganta si distinsa si mult mai in forma. I-am facut cadou de ziua ei acest sacou superb si am avut o mare placere sa ne faca Isa o poza. E o poza facuta in zi Sfanta si sunt tare linistita in suflet ca mama e bine si fac pentru ea tot ce pot.”

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.