Elixirul plantelor. Poate face minuni chiar si cu plantele fragile si bolnave

Puteti face un ingrasamant excelent cu coaja de banana pentru plantele de interior! Bananele contin o multime de nutrienti diferiti care vor intari radacinile plantelor de gradina si de interior, ingrasamintele din coaja de banana pentru rasaduri le vor reinvia cu usurinta, vor contribui la cresterea activa si la o buna dezvoltare.

Cum se face ingrasamant cu coaja de banana

Trebuie remarcat ca pulpa de banane in sine este, de asemenea, un ingrasamant natural foarte bun! Pentru a-l prepara, pasati pulpa de la o banana coapta cu o furculita si turnati o jumatate de pahar de apa. Daca aveti nevoie urgenta de a ajuta o planta pe moarte, atunci bananele pentru flori ca ingrasamant sunt doar un remediu expres excelent. Va readuce planta la viata foarte repede.

Acest pansament poate fi turnat direct in sol.

Cu toate acestea, coaja de banana este un ingrasamant mai ieftin si mai accesibil. Coaja de banana este utilizata ca ingrasamant pentru plante. Pentru a face acest lucru, umpleti un recipient cu coji de banane si lasati la infuzat o zi.

Citeste si articolul :   5 sfaturi importante de la gradinari, pentru o tufa bogata - Uite cum se cultiva corect LEUSTEANUL

Se amesteca o parte de lichid cu 5 parti de apa. Udati in mod regulat plantele cu acest ingrasamant miraculos pentru plante. Peste cojile de banane ramase se pune din nou apa si se reia procesul anterior.

Speram sa va fie de folos!