Ireal ce se intampla cu copiii lui Bill Gates dupa despartirea parintilor

Bill si Melinda Gates divorteaza dupa 27 de ani de casatorie.

”Dupa foarte mult timp de gandire si multa munca la relatia noastra, am luat decizia sa finalizam mariajul. Pe parcursul ultimilor 27 de ani, am crescut niste copii incredibili, am construit o fundatie care functioneaza peste tot in lume si le permite oamenilor sa traiasca vieti productive, sanatoase. Vom continua sa avem aceeasi viziune in misiunea noastra si ne vom continua munca impreuna la fundatie, dar nu credem ca putem sa crestem impreuna ca si cuplu in urmatoarea faza a vietii noastre. Avem nevoie de spatiu si intimitate pentru familia noastra, pe masura ce vom naviga aceasta noua viata”, a scris Bill Gates pe Twitter.

Cei trei copii ai cuplului  nu vor primi, conform jurnalistilor din America, mai mult de 10 milioane de dolari fiecare. Asta in ccontextul in care averea familiei este estimata la peste 130 de miliarde de dolari.

Citeste si articolul :   Aproape ca nu o mai recunosti. Cum arata Anca Turcasiu dupa divortul de Cristian Georgescu

Bill Gates a declarat, in mai multe interviuri acordate de-a lungul timpului, ca nu crede ca le-ar face o favoare copiilor sai daca le-ar lasa sume masive de bani. Mai mult, cuplul a spus in urma cu cativa ani ca intentioneaza sa doneze cea mai mare parte a averii.

Publicitate

Articolul continuă după reclame

Ramane de vazut ce se va intampla cu banii in urma divortului pentru ca, in cazul in care nu exista un contract prenuptial, toate bunurile obtinute in timpul casniciei trebuie impartite la jumatate.

Indiferent de cum isi vor imparti averea, cei doi vor ramane, cel mai probabil, printre cei mai bogati oameni din lume.

Bill Gates locuia impreuna cu sotia sa si cu cei trei copii intr-o vila de pe malul lacului Washington. Casa are sapte dormitoare, 24 de bai, sase bucatarii, sala de cinema, biblioteca etc. Valoarea estimata a vilei este de 121 mil. dolari.

Fiica cea mare a cuplului Bill si Melinda Gates, Jennifer Gates, in varsta de 25 de ani, a reactionat la vestea divortului parintilor ei.

Citeste si articolul :   Laurentiu Reghecampf a rabufnit: "Este pentru ultima data cand cineva isi mai permite sa ma jigneasca pe mine"

Dupa anuntul despartirii, tanara de 25 de ani a scris pe Instagram ca familia ei „traverseaza o perioada dificila”, conform madame.lefigaro.fr. „Buna ziua prieteni, multi dintre voi stiti acum de separarea parintilor mei”, a scris Jennifer Gates, fiica cea mare a cuplului, pe Instagram, adaugand: „Este un moment dificil pentru intreaga noastra familie. Incerc inca sa invat sa ma descurc cu emotiile mele si sa fac acest lucru cat mai bine posibil, la fel ca ceilalti membri ai familiei in acest moment”.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.