Tanarul de 22 de ani din Oradea, dat disparut de familie luna trecuta, a fost gasit fara viata

Tragedie in Romania. Tanarul de 22 de ani din Oradea dat disparut de familie luna trecuta, a fost gasit fara viata pe insulita din zona Silvas.

In data de 22 aprilie, politistii bihoreni faceau un apel public pentru gasirea Sebastian Florin Secara. Miercuri, pe insulita din zona Silvas a fost descoperit trupul neinsufletit al unui tanar si, in urma cercetarilor, oamenii legii au stabilit ca este vorba despre baiatul dat disparut.

“Cadavrul a fost gasit miercuri pe insulita din zona Silvas din municipiu si a fost transportat la Serviciul judetean de Medicina Legala Bihor, pentru efectuarea necropsiei”, a precizat ofiterul de presa al Politiei Bihor, Ioana Lascau.

Potrivit ebihoreanul.ro, trupul tanarului se afla intr-o stare avansata de descompunere si, pana la acest moment, cauzele exacte ale decesului nu au fost facute publice.

Publicitate

Publicitate

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bihor au deschis un dosar penal, pentru a stabili circumstantele in care s-a produs decesul tanarului.

Citeste si articolul :   Fenomen neobisnuit in gradinile si livezile din Oradea

Mama a citat ultimele conversatii purtate de fiul ei

Politia din Oradea a facut un apel public pentru gasitea lui Sebastian Florin Secara in 22 aprilie. Tanarul plecase de acasa cu doua zile mai devreme, marti, 20 aprilie, in jurul orei 16.10 si, pentru ca familia nu a mai putut lua legatura cu el, a cerut, o zi mai tarziu, ajutorul politistilor.

O ruda a baiatului a declarat pentru Observator ca mama lui Sebastian ar fi citit pe calculatorul baiatului ultimele conversatii pe care acesta le-ar fi avut cu un alt tanar, despre care femeia a aflat ulterior ca se ocupa cu “lucruri dubioase”.

Femeia a mers la politie, oamenii legii l-au chemat pe acest tanar la sectie, insa acesta nu s-a prezentat pe motiv ca era la serviciu.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.