VIDEO. Furtuna si Grindina au facut prapad in Galati. Scene desprinse din filmele de groaza

Furtuna si grindina au facut prapad in cateva localitati din judetul Galati. Oamenii au filmat si fotografiat tot ce s-a intamplat.

Prapad in judetul Galati.

Natura s-a dezlantuit si in cateva momente a facut prapad. Imagi parca desprinse din filmele de groaza. Culturile au fost maturate de ape. In localitatea Matca, judetul Galati, grindina a facut prapad.

Publicitate

Tot in aceasta localitate, oamenii au filmat.

In Corod, Judetul Galati.

Meteorologii au emis, duminica dupa-amiaza, mai multe avertizari cod portocaliu de ploi torentiale, descarcari electrice, grindina si vijelii pentru mai multe zone ale tarii.

Pana la ora 19:00, sunt vizate averse torentiale ce vor acumula 35…40 l/mp, izolat 50…60 l/mp, strat de grindina de mici dimensiuni, frecvente descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului in mai multe localitati din Bacau, Neamt, Iasi si Vaslui.

Pana la aceeasi ora sunt vizate averse torentiale ce vor acumula 35…40 l/mp, izolat 50 l/mp, strat de grindina de mici dimensiuni, frecvente descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului in mai multe localitati din Galati si Vrancea.

Citeste si articolul :   Europa e in doliu. Presedintele Parlamentului European a murit la 65 de ani: "Democratia a pierdut un campion”

Pana la 18:30, in Bucuresti, a fost emis un cod portocaliu pentru fenomenele: averse torentiale ce vor acumula 20…30 l/mp, grindina de mici dimensiuni, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.

Pentru judetul Ilfov, cod portocaliu de averse torentiale ce vor acumula 35…40 l/mp, grindina de mici dimensiuni, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului, si este valabila pana la aceeasi ora.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.

Comentariile sunt închise.