Modul in care fiecare semn zodiacal atrage noroc

Astrologii dezvaluie modul in care fiecare semn al zodiacului poate fi mai norocos. Aceste sfaturi utile despre cunostintele dvs. va vor ajuta sa va schimbati radical viata.  Pentru a avea noroc si succes, este important sa respectati anumite reguli

Berbec

Sunt increzatori in ei insisi, decisivi , dar datorita temperamentului lor inflacarat,  le este greu sa obtina  succesul. Impulsivitatea provoaca erori si daune repetate, prin urmare, pentru a obtine succes, acest semn ar trebui sa faca un plan clar. De indata ce atingi un obiectiv, treci la celalalt.

Taur

Taurul se teme sa-si asume riscuri, daca nu a studiat cu atentie regulile jocului si nu a incercat cateva strategii castigatoare. Dar norocul ii  iubeste pe curajosi si indrazneti. Daca un Taur vrea intotdeauna sa atraga norocul, atunci trebuie sa deschida ceva nou.

 Gemeni

Mobil si usor, Gemenii sunt cu adevarat inspirati de norocul jucaus. Inteligenta lor ii ajuta sa ia imediat deciziile corecte. Pentru a nu speria norocul, Gemenii ar trebui sa se concentreze pe partile lor puternice si sa se inconjoare de oameni de succes.

Rac

In mod surprinzator, numai Racul  cu o dorinta atat de puternica de a-si proteja norocul si fericirea. Succesul va veni la Raci , daca in cele din urma isi aduc dorintele in ordine si isi vor aduce lumea interioara in ordine.

Publicitate

Leu

Leii stiu intotdeauna sa porneasca o afacere profitabila si sa foloseasca orice situatie in avantajul lor. Nu fi lenes. Lucrul la tine, citirea, comunicarea, schimbul de opinii si informatii – totul va fi util doar.

Fecioara

Fecioarele lucreaza mult pentru propriul succes si nu cred in noroc. Doar gandurile pozitive aduc noroc si bani.

Balanta

Riscul nu este un joc de secole, deoarece necesita costuri mentale colosale. Balanta  are o formula simpla: o viata mica, dar stabila. Pentru a porni mecanismul norocului, uneori trebuie sa iesi din cadru si sa risti.

Scorpionul

Scorpionii sunt intotdeauna la locul potrivit la momentul potrivit si primesc totul. Acest lucru se poate intampla tot timpul, daca ascultati adesea vocea intuitiei, pe care Scorpionii o uita pe nedrept.

Citeste si articolul :   Lidia Fecioru, ce trebuie sa faci pentru inbunatatirea destinului.

Sagetator

Norocul nu ii va zambi Sagetatorului , care vrea totul dintr-o data. Pentru a obtine ceea ce ati planificat, trebuie sa stiti clar ce doriti si cum sa il obtineti.

Capricorn

Pentru Capricorni , lupta pentru noroc nu este o pauza de moment, ci un plan atent gandit si calculat. Si aceasta este calea Capricornului  catre succes.

Varsator

Ei stiu exact ce vor si presupun sa urmeze calea spre succes. Astrologii  sfatuiesc sa asculti vocea „eu-ului” tau si sa ai incredere in sentimentele tale.

Pesti

Pestii sunt foarte talentati, dar impracticabili: in viata pot realiza totul sau nimic. Banii pentru Pesti nu sunt un scop, ci doar un mijloc. De aceea Pestii sunt destul de indiferenti fata de bani si, daca se intampla sa se imbogateasca, atunci compasiunea lor se manifesta prin generozitate si caritate.

Publicitate

Autor