Astrologii i-au numit pe cei mai inteligenti, iubitori si cei mai buni barbati in functie de semnele zodiacale

Cand nu stim ceva despre o persoana, apelam intotdeauna la astrologi. La urma urmei, astrologia este cea mai exacta stiinta despre oameni. De data aceasta, astrologii ne-au impartasit care dintre cele 3 semne zodiacale masculine sunt cele mai bune dintre restul.

Sunt insa cateva zodii care constituie “material” pentru casatorie, si inca unul dintre cele mai fine si mai dorite. Hai sa vedem despre cine este vorba.

Varsator

Locul al treilea in top este acordat Varsatorului, pentru ca astfel de barbati blanzi, senzuali si romantici trebuie inca sa arate. Varsatorul este cel care va intelege intotdeauna ce iti doresti si nu are nevoie sa indice cadouri mult timp. Un astfel de om te va auzi, va intelege si va incerca sa sprijine cat de repede poate. Varsatorii sunt obisnuiti sa-si puna dragostea in prim-planul vietii lor, asa ca fiti pregatiti sa fiti totul pentru ei.

Leu

S-ar putea sa va intrebati de ce acest semn egoist nu este ultimul in top 12, ci deja al doilea? Si apoi aminteste-ti de barbatul tau Leu. Aceasta persoana puternica,  stricta, inteligenta si independenta poate innebuni aproape orice fata. Cu exceptia cazului in care, desigur, ea insasi nu este o leoaica, impreuna aceste semne vor concura constant. Leii pot fi foarte atenti si politicosi, dar numai daca ii interesezi cu adevarat.

Citeste si articolul :   Sfatul astrologului Pavel Globa pentru vineri, 29 martie 2024. Se schimba macazul la inceput de weekend. Doua zodii sunt puse la zid, iar trei primesc vesti grozave

Rac

Astfel de romantici blanzi, senzuali, infocati, pasionati si reali fara speranta – desigur, ocupa primul loc. Va vor incanta  cu flori si bijuterii, va vor asculta ore intregi despre problemele voastre (chiar daca nu sunteti deloc interesat sa spuneti). Vor proteja, proteja si avea grija de tine. In general, nu exista cuvinte, Racii merita cu siguranta un premiu, deoarece sunt cu adevarat parteneri ideali.

Autor