Tragedie in Romania. Fiica fiica preotului Ciobotaru s-a stins la doar 8 anisori

Tragedie in Romania. Fiica preotului din satul Ohaba, judetul Brasov si-a gasit sfarsitul intr-un accident infiorator, chiar in Saptamana Mare. Potrivit informatiilor IPJ Brasov, copila s-a accidentat in timp ce mergea cu bicicleta. Fetita de 8 ani a lovit un utilaj agricol parcat pe o strada a localitatii Ohaba. Aceasta a fost transportata de urgenta la spital, dar medicii nu au mai putut face nimic.

Elisabeta era fiica preotului Ciobotaru din localitatea Ohaba. Apropiatii familiei preotului au facut un apel pe Facebook:

“Mare incercare pentru familia parintelui Ciobotaru din Ohaba, Fagaras. Astazi, Elisabeta, fetita de 8 ani, a plecat la Domnul in urma unui stupid accident. Dumnezeu sa-i intareasca si sa-i mangaie!

Fotografia aceasta a fost facuta in urma cu o luna de zile, cand au venit cu totii special la Cristian ca sa imi aduca bani pentru campania Asociatiei Sfanta Maria ”Imbraca un copil de Pasti” din Africa. Am fost atat de impresionata atunci de oamenii acestia, care in ciuda greutatilor cu care cresc 10 copii, au tinut neaparat sa doneze pentru zece copilasi africani din lista noastra.

Am insistat atunci sa mai taie cativa copii de pe lista iar doamna preoteasa mi-a zis, ”Lasa ca celor de acolo le este mult mai greu decat noua”. Acum lor le este cel mai greu asa ca trimiteti-le un gand bun sau o incurajare, conteaza. Elisabeta este prima din stanga”.

Citeste si articolul :   Pacientul care spunea ca nu poate respira cu masca de oxigen, a decedat. Mesajul fiicei sale

“A iesit la joaca cu alti fratiori de-al ei si cu un copil din vecini si se plimbau cu bicicletele. Ea nu a mai putut opri bicicleta si a intrat intr-un utilaj agricol, care i-a produs o hemoragie interna.

Familia a sunat la 112, iar parintele a luat-o in masina si s-a intalnit cu ambulanta pe drum. Cunosc foarte bine aceasta familie pentru ca am avut-o eleva si pe fata cea mare, Parascheva. Am avut bucuria sa o am eleva si pe Elisabeta.

Era un copil extraordinar, plin de viata, care stia sa-si antreneze tot timpul colegii la joaca, stia sa socializeze atat de bine cu ei si cand lipsea de la scoala toata clasa intreba de ea. Intre copii mai sunt mici conflicte, dar vis-a-vis de Elisabeta, nimeni, niciodata nu a avut ceva de reprosat.

Colegii o iubeau si eu o iubeam, era elevul meu din prima banca, un copil foarte bun. Era minunata, ca un fluturas, tot timpul ii spuneam ca e ca un fluturas pentru ca venea imbracata in rochita si zburda in curtea scolii.

Citeste si articolul :   Veste buna. Anuntul oficial al autoritatilor. Ce se intampla in Romania acum

Era ca un inger, nu ne-am gandit niciodata ca va fi un inger atat de iubit, incat sa fie chemata atat de devreme. E tragic, toti frati intreaba de Eta, cand vine Eta, iar parintii incearca sa le explice ca s-a dus la cer, iar ei sa-si ridice ochisorii spre cer ca sa o vada. Fratii cei mari realizeaza ce s-a intamplat si sunt distrusi.

Toata familia este distrusa. Asistentii de la Ambulanta au resuscitat-o insa fara rezultat, Elisabeta a decedat. Parintele spuse ca si-a dat duhul in bratele sale’”, a declarat Gabriela Balan, invatatoarea fetitei.

Autor