Scandal in Biserica Ortodoxa, fix in Saptamana Mare. Un preot a fost prins in flagrant in timp ce intretinea relatii cu un adolescent

Un preot suspendat de la o parohie din Videle a provoacat un scandal rusinos pentru Biserica Ortodoxa, tocmai in Saptamana Mare.

Preotul a fost prins, in flagrant, in timp ce intretinea relatii intime cu un adolescent dintr-un centru de plasament din Capitala. In varsta de 63 de ani, preotul suspendat de la Parohia Fotachesti din judetul Teleorman era deja o cunostiinta mai veche a politistilor care de curand au primit un pont de la un arestat preventiv fiind anuntati ca acesta era obisnuit sa abuzeze de un adolescent de 16 ani de la un centru de plasament din Capitala.

Inarmati cu informatii precise bazate si pe filaje, dar si cu autorizatie de perchezitie, ofiterii sectiei 24 din Capitala au intrat luni cu forta in locuinta preotului si acolo l-au prins impreuna cu adolescentul cu care au aflat ca obisnuia de multa vreme sa se intalneasca. Nu este foarte clar cum l-a ademenit si cum l-ar fi convins sa intretina relatii intime.

Citeste si articolul :   Alex Bodi, prima declaratie dupa ce a fost arestat, din nou.

Babatul a fost incatusat si de curand a ajuns in fata unui judecator de drepturi si libertati cu propunere de arestare preventiva dupa ce pe parcursul nopti a fost retinut. In ianuarie a fost protagonistul unui alt scandal de acelasi gen, atunci cand preotul de la Fotachesti s-a plans ca ar fi fost santajat de mai multi indivizi car l-ar fi filmat in timp ce avea relatii intime.

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.