Doliu in presa din Romania. S-a stins la doar 29 de ani.

Doliu in presa din Romania. O tanara jurnalista s-a stins din viata la doar 29 de ani. Pierdere imensa pentru redactia Fanatik. Este vorba despre jurnalista Madalina Moraru, care s-a stins dupa o lupta grea.

Anuntul a fost facut de echipa Fanatik.

“Din acest weekend, redactia FANATIK este mai saraca si extrem de trista… Madalina Moraru, colega ce ne-a fost alaturi in ultimul an, a murit in dimineata zilei de 17 aprilie, internata fiind, in ultima sa saptamana de viata, la sectia ATI a Spitalului din Botosani.

Mereu cu zambetul pe buze, joviala si plina de viata, Madalina a fost si va ramane pentru totdeauna una din cele mai populare colege din familia FANATIK, iar vestea brusca a disparitiei sale ne-a socat si intristat nemasurat.

Publicitate

Absolventa a Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi, Madlen a imbratisat meseria de ziarist cu pasiune si dorinta de a nu lasa pe maine ce poti face astazi. Dorinta care, iata, ne-o lasa, astazi, povata. Pentru ca destinul necrutator i-a dat dreptate. Nu i-a oferit timpul necesar sa-si duca visele pana la capat.

Citeste si articolul :   Doliu in politica din Romania. S-a stins la 53 de ani.

Acelasi destin tragic ce a facut ca ultimul sau material scris la FANATIK sa fie despre bogatia pe care ne-a lasat-o in urma Gabi Lunca, dupa trecerea artistei in nefiinta. La doua saptamani distanta, Madalina avea sa o urmeze pe indragita cantareata in lumea celor drepti. Si sa ne lase in urma, la randul ei, amintiri, prezenta sa zambitoare si spiritul sau cald care va ramane mereu printre noi.”

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.