Premierul Citu, avertizare pentru USR-PLUS: “Nu voi incalca Constitutia Romaniei pentru nimeni”

Premierul Romaniei, Florin Citu, a declarat ca indiferent care vor fi cerintele USR-PLUS, nu va incalca niciodata Constitutia Romaniei.

Citu, raspuns pentru ministrul Drula.

”Ii asigur pe toti membrii Cabinetului ca evaluarea se va face pe baza performantei, pe baza a ceea ce fac si nu pe baza a ceea ce spun ca fac”.

Catalin Drula, ministrul Transporturilor si vicepresedinte USR-PLUS, l-a facut “zombi politic” pe premierul Florin Citu pentru demiterea lui Vlad Voiculescu de la sefia Ministerului Sanatatii.

”Eu sper – si stiu – ca exista intelepciune, sunt oameni politici maturi, cu capul pe umeri si in PNL, care isi dau seama ca guvernarea nu sta intr-un singur om si ca atunci cand arunci in aer totul cu un gest de imaturitate – eu am cinci ani de experienta politica, nu am 20 sau 30, suficient sa-mi dau seama ca esti un zombie politic in acel moment”, a spus Drula.

”Eu va spun ce v-am spus de fiecare data. Voi exercita acest mandat, asa cum am atributiile date de Constitutie. Nu voi incalca niciodata Constitutia Romaniei si pentru niciun motiv.

Citeste si articolul :   Surse: Ce decizie ar fi luat Florin Citu in legatura cu inghetarea pensiilor

In acest moment este foarte important si le aduc aminte colegilor de coalitie ca avem nevoie de o nominalizare pentru ministerul Sanatatii. Este foarte important! Ministerul Sanatatii are nevoie de o conducere stabila, are nevoie de un ministru, nu de un ministru interimar, de cineva care sa fie in aceasta lupta cu pandemia.

Avem nevoie in continuare de mai multe paturi la ATI, deci este nevoie de responsabilitate si sunt sigur ca vom primi in cel mai scurt timp o propunere de un ministru competent care sa faca fata acestei situatii”, a mai spus premierul in timpul unei conferinte de presa.

Autor