USR PLUS, propunere surprinzatoare pentru postul de ministru al Sanatatii

Vicepremierul Dan Barna a trensmis premierului Florin Citu faptul ca nu mai are sustinerea USR-PLUS pentru a conduce Guvernul. De asemenea, Florin Citu i-a replicat ca a luat o decizie responsabila prin demiterea lui Vlad Voiculescu.

”Nu mai aveti sustinerea USR-PLUS pentru postul de premier. Noi suntem prezenti doar pentru a asigura stabilitatea guvernamentala”, a spus Dan Barna. Citu i-a replicat si a spus ca ”am luat o decizi responsabila inclusiv in ceea ce priveste preluarea interimarului, ceea ce nu a facut USR-PLUS”.

Articolul continuă după reclame

Potrivit surselor Ziare.com, USR PLUS va cere si la aceste discutii demisia premierului Florin Citu. Cei de la USR PLUS sunt extrem de revoltati, dupa ce Vlad Voiculescu a fost demis fara sa fie consultati sau macar anuntati. Cel mai probabil, presedintele Klaus Iohannis va incerca sa aplaneze acest conflict, care ar putea genera o criza majora pe scena politica. Potrivit Romania TV, in cazul unui alt premier PNL, propunerea pentru portofoliul Sanatatii va fi tot Vlad Voiculescu.

Citeste si articolul :   Ministerul Sanatatii, prima reactie dupa tragedia de la Victor Babes

Presedintele Klaus Iohannis intervine in scandalul iscat in coalitia de guvernare dupa ce ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, a fost demis, miercuri, de premierul Florin Citu, iar liderii USR-PLUS acuza ca decizia a fost unilaterala si nediscutata in coalitie. Totusi, minsitri USR-PLUS au decis sa se prezinte la sedinta de guvern de joi.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.