Consilierul lui Vlad Voiculescu, trimis la parchet: „Citu, mizerabil pana la capat”

Stefan Voinea, consilierul lui Vlad Voiculescu, care a declansat un scandal soldat cu un dosar la parchet pentru accesarea datelor din Registrul Electronic National de Vaccinari, l-a atacat in termeni duri pe premierul Florin Citu dupa ce l-a demis pe ministrul Sanatatii.

„Citu, mizerabil pana la capat”, a scris miercuri Stefan Voinea pe Facebook, dupa anuntul revocarii din functie a ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu.

De curand, Corpul de control al Prim-ministrului a sesizat Ministerul Public in rem privind accesul in Registrul Electronic National de Vaccinari. Decizia vine dupa finalizarea controlului la Ministerul Sanatatii, in urma scandalului privind accesarea datelor despre vaccinare de catre consilierul onorific al ministrului, Stefan Voinea.

Publicitate

Ministerul Sanatatii a transmis, in replica, un comunicat in care sustine ca Stefan Voinea, consilier onorific al ministrului Sanatatii Vlad Voiculescu, avea dreptul sa acceseze Registrul Electronic National de Vaccinari.

Publicitate

De altfel, si Vlad Voiculescu a afrimat ca Stefan Voinea avea dreptul sa acceseze datele respective.

Citeste si articolul :   Unde a copilarit Florin Citu: „Venea cu vacile lu´ ma-sa mare pe islaz”

„Evident ca i-am dat voie. A fost una dintre atributiile sale. Evident ca de asta se ocupa. Avea dreptul legal sa acceseze datele. Nu vorbim despre date secrete. Nu sunt date clasificate. Ministerul Sanatatii a facut solicitare la INSP. Lucrurile sunt cat se pote de clare. Accesul este al ministerului Sanatatii, nu al unei persoane sau alta”, a declarat atunci ministrul Sanatatii.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.