Printul Harry a sosit in Marea Britanie si va sta in carantina pana la funerariile bunicului sau

In ciuda faptului ca a ajuns in Marea Britanie dintr-unul dintre cele mai grave puncte focale COVID-19 din lume, printul Harry va intra in carantina imediat pentru a putea sa iasa din izolare pentru a participa la inmormantarea printului Philip.

Ducele de Sussex a ajuns pe Aeroportul Heathrow in aceasta dimineata, dupa ce a zburat din Los Angeles. Cu fata acoperita de o masca neagra, Harry a fost preluat de agenti de securitate si urcat intr-un Range Rover pentru a se alatura familiei. Mai multe masini de politie au fost, de asemenea, mobilizate in zona aeroportului.

Dar regulile de carantina ale Regatului Unit ii vor permite sa participe la inmormantarea bunicului sau – si s-ar putea sa nu mai fie nevoie sa se intoarca la izolare dupa aceea.

Harry va fi la inmormantarea printului Philip?

Publicitate

Articolul continuă după reclame

Da.

Fiind unul dintre nepotii printului Philip si al saselea rand la tron, printul Harry este asteptat sa participe slujba de inmormantare sambata.

Citeste si articolul :   Printul Harry a rabufnit si a dezvaluit ce a rapus-o, de fapt, pe mama lui, Printesa Diana

Locul inmormantarii, Capela Sf. Gheorghe de la Castelul Windsor, este familiar ducelui – s-a casatorit cu Meghan, ducesa de Sussex, acolo acum trei ani.

Cu fata acoperita de o masca neagra, Harry a fost preluat de agenti de securitate si urcat intr-un Range Rover pentru a se alatura familiei. Mai multe masini de politie au fost, de asemenea, mobilizate in zona aeroportului.

Vine Meghan la inmormantare?

Nu.

Ducesa de Sussex este insarcinata si nu si-a insotit sotul in Marea Britanie, ramanand in schimb in California.

Cuplul a spus ca Meghan ramane in SUA la sfatul medicului.

Numarul de persoane care participa la inmormantarea printului Philip este, de asemenea, sever limitat, doar 30 de invitati fiind autorizati in capela Sf. Gheorghe.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.