Deputat USR PLUS, declaratie revoltatoare dupa evacuarea pacientilor de la spitalul Foisor: “Am o veste proasta pentru mafia din sanatate – Vlad Voiculescu nu pleaca nicaieri”

Liderul deputatilor Aliantei USR PLUS, Ionut Mosteanu, a postat un mesaj de sustinere a ministrului Sanatatii: “Vlad Voiculescu nu pleaca nicaieri!”. El sustine ca acesta e “sub asediu mediatic pentru ca ameninta caracatita din sanatate” si subliniaza ca ministrul are intreaga sustinere “pentru a termina ce a inceput”.

“Am o veste proasta pentru mafia din sanatate – Vlad Voiculescu nu pleaca nicaieri! Are toata sustinerea noastra sa termine ce a inceput! Vlad e sub un asediu mediatic pentru ca o caracatita imensa din sanatate se simte amenintata.

Fie ca sunt furnizori de echipamente si consumabile conectati politic si privilegiati dintotdeauna la licitatii sau bine coordonati in tot felul de achizitii directe, fie ca e vorba de marii directori si profesori inamovibili din sanatate in umbra carora nu creste nimic de ani de zile, retelele care se ocupa cu angajarile pe spaga in sistemul de sanatate, cu totii simt ca se schimba ceva si afacerile lor de milioane sunt amenintate.

Citeste si articolul :   Doliu in Romania. Un copil de 10 ani s-a stins dupa ce a intrat in stop cardio-respirator la scoala

A inceput o era noua, cu transparenta, cu concursuri si licitatii corecte si ei nu pot accepta asta si s-au mobilizat sa incerce sa il indeparteze pe Vlad Voiculescu. Dar n-o sa le mearga!”, a scris Mosteanu intr-un mesaj postat pe Facebook.

Publicitate

Deputatul a anuntat ca la sedinta de vineri seara a birourilor nationale reunite, i-au cerut cu totii lui Vlad sa continue lupta pentru transparenta si reforma din sistem.

Publicitate

“Stim cu totii ce inseamna pregatire de congres, lupta interna si tentatia acumularii de capital electoral prin iesiri publice populiste. Este important insa sa ne ridicam cu totii la inaltimea responsabilitatii cu care am fost investiti. Functiile vin si trec, dar dincolo de astea avem cu totii o misiune istorica – sa invingem coronavirusul si sa relansam economia.

Eu sunt de acord sa avem oricand o discutie despre ce ar fi putut face mai bine colegii din executiv, prim ministrul, ministrii, secretari de stat, responsabilii cu vaccinarea. Insa vom face asta impreuna, in echipa, cu feedback constructiv asa cum trebuie sa fie intre parteneri loiali care vaslesc la aceeasi barca in aceeasi directie si vor sa vasleasca din ce in ce mai tare”, a declarat deputatul.

Citeste si articolul :   Coronavirus: Joi au fost raportate cu 880 de cazuri noi mai putine ca miercuri

Potrivit informatiilor,liderii coalitiei vor avea luni o prima intalnire care are loc intr-un context tensionat dupa ultimele declaratii ale premierului Florin Citu la adresa ministrului Sanatatii Vlad Voiculescu. Liberalii se reunesc intr-o sedinta a Biroului Executiv, la ora 10, inainte de sedinta coalitiei, in care este de asteptat sa fie discutate cele mai recente tensiuni dintre partenerii de guvernare.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.